YILMAZ MORGÜL ÇABA'YI SAHNEYE DAVET ETTİ

Sahnelerin sevilen dev sesi Yılmaz Morgül solist Çaba'yı sahnesine davet etti.

YILMAZ MORGÜL ÇABA'YI SAHNEYE DAVET ETTİ
15 Eylül 2023 - 13:51
"Nefes, Nankörsün, Armağan, Alaçatı, Baba, Kibrit, Sevdan Vurmuş Bir Kere" isimli şarkıları ile tanınan ve  son günlerde  yeni şarkısı "Kar"ın heyecanını yaşayan ve müzik piyasasındaki yerini sağlamlaştıran Çaba, geçtiğimiz günlerde Ankara'daki bir mekanda sahne alan Yılmaz Morgül'ün daveti ile sahneye çıktı.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul'da düzenlenen bir ödül töreninde şarkı söyleyen  Çaba'nın  ses rengini ve bestelerini beğenen Yılmaz Morgül, genç şarkıya destek olmak istedi.

Yılmaz Morgül'ün sahneye davet  ettiği Çaba, Tatlıses'in şarkısı  "Haydi Söyle"yi seslendirerek uzun süre ayakta alkışlandı.

Konserden sonra kuliste bir araya gelen ikili, uzun süre sohbet. Konserle ilgili sosyal medyada yaptığı  paylaşımla hayranlarına seslenen Çaba, "Alkışlarınız dünyanın en güzel duygularından. Değerli ağabeyim Yılmaz Morgül iyi ki varsın. İyi ki tanıdım seni. Hayat seninle güzel" dedi. 

Sevenleri ise çiçeği burnunda  şarkıcıya yorum yaparak; "Yolun çok açık Çaba, her zaman yanındayız. Yılmaz Morgül bile yeteneğini fark etmiş. Helal olsun Yılmaz Bey'e."
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum