Yakup KAMER

Yakup KAMER

''LAFIN ÖTESİ"
[email protected]

2. ERGENEKON

20 Ağustos 2022 - 10:20

Savaşlarda öldürülenlerin katilleri yaşar. Her ne kadar taraflar ben haklıyım sen haksızsın dese de sonunda kazanan haklıdır. Biz en son kıyametimizi 1918de yaşadık.

Anadoluda er kalmadı. Osmanlının kayıları 4.5 - 5 milyondu ki o zamanların nüfusuna göre korkunç bir rakamdır. Sadece Türk ve müslümanlar silah altına alındığı için Anadoluda geride yaşlılar dul kadınlar ve çocuklar kalmıştı. Aslında bizim için tam bir 2. Ergenekondu.

Ermeni Rum ve Yunanlılarla ve ayartmaya çalıştıkları ayrılıkçı Kürtlerle kayıtlara geçmişdir; alanen Türkleri Anadoludan sürmeyi konuşuyorlardı. Azerbaycana Türkmenistana Kazakistana sürelim. Ne cehenneme giderlerse gitsinler diyorlardı.

1922de istiklal savaşı verdik. Dünya emperyalizmiyle dünya sosyalizmi savaşıyordu. Bizde tam sınırdaydık. Statikoyu iyi kullandık stratejik hamleler yaptık. Ve bizim için savaş bitti. 1922 den sonra doğanlar bir daha savaş görmedi.

Koreye asker gönderme dışında Kıbrıs savaşı gibi küçük çatışmalar dışında ulusun canını tehlikeye atacak bir kıyametle hiç karşılaşmadık.

2. Ergenekondan çıkan 1920-30-40 ve 50liler ve ondan sonra gelen ardılları devrim çocuklarıdır. Gürbüz bir nesil yetiştirdik. Bu bir asırlık sürede enflasyon hayat pahalılıkları coğrafi afetler ve kader dışında savaş görmeyen şanslı bir nesildik.

Ama bundan haberimiz yok!
Biz büyük milletiz.
İstedikleri kadar plan yapsınlar istedikleri kadar suyu bulandırsınlar istedikleri kadar ideoloji karmaşası kan ırk millet çorbası yapsınlar istedikleri kadar kafa karıştırsınlar bizim için hazırladıkları son Ergenekondan da çıkarız!

Türk dilini konuşan Türk bayrağı altında toplanan kardeşleriniz oldukça buralarda bizim sözümüz geçer!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum