YAZAR OLMAK İSTEYENLER İÇİN KAYNAK KİTAPLAR

Silke Rose West ile Joseph Sarosy’nin birlikte kaleme aldıkları Bana Bir Hikâye Anlat: Çocuklara Hikâye Kurma Yöntemleri ve Pratikleri, ebeveynlere ve hikâye kurmak isteyen herkese, çocuklara hikâye anlatmanın ve masal kurmanın basit ve aynı zamanda devrimci yöntemlerini gösteriyor. Çok satan kitapların tanınmış yazarı Chuck Palahniuk ise Bunu Bi’ Düşün – Yazarlık Yaşamımda Gidişatı Değiştiren Anlar adlı büyüleyici kitabında yazarlığa dair güçlü tavsiyeler verirken okurları yazarlık yaşamının perde arkasına da götürüyor. Düşbaz Kitaplar’ın tüm eserleri, raflarda ve internet satış sitelerinde!

YAZAR OLMAK İSTEYENLER İÇİN KAYNAK KİTAPLAR
13 Haziran 2024 - 18:13

Silke Rose West ile Joseph Sarosy’nin birlikte kaleme aldıkları Bana Bir Hikâye Anlat: Çocuklara Hikâye Kurma Yöntemleri ve Pratikleri, ebeveynlere ve hikâye kurmak isteyen herkese, çocuklara hikâye anlatmanın ve masal kurmanın basit ve aynı zamanda devrimci yöntemlerini gösteriyor.

Çok satan kitapların tanınmış yazarı Chuck Palahniuk ise Bunu Bi’ Düşün – Yazarlık Yaşamımda Gidişatı Değiştiren Anlar adlı büyüleyici kitabında yazarlığa dair güçlü tavsiyeler verirken okurları yazarlık yaşamının perde arkasına da götürüyor. Düşbaz Kitaplar’ın tüm eserleri, raflarda ve internet satış sitelerinde!

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum