YAŞAR KABA; 10 OCAK KUTLAMASI YAPMIYACAĞIM HERŞEYE RAĞMEN MESLEĞE DEVAM EDENLERİ KUTLUYORUM

İstanbul Anadolu Yakası’ndaki hizmet veren veya ikamet eden gazeteciler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü nedeniyle Sancaktepe'de gerçekleştirilen kahvaltılı organizasyonda buluştu.

YAŞAR KABA; 10 OCAK KUTLAMASI YAPMIYACAĞIM HERŞEYE RAĞMEN MESLEĞE DEVAM EDENLERİ KUTLUYORUM
11 Ocak 2024 - 19:24 - Güncelleme: 11 Ocak 2024 - 19:27

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk'in organizasyonunu yaptığı ve Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan'ın sponsor olduğu kahvaltı programı, Sancaktepe Ömür Cafe'de gerçekleşti. 

Programa, Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Yılmaz, dernek yönetici ve üyeleri Özner Berber, Erdal Yavuz, Yaşar Kaba, Tevfik Erk, Süleyman Aydınalp, Yalçın Bel, Nesime Ergönen, Hatice Alkış, Işıner Güngör, Gürhan Demirtaş, Mehmet Birtek, Ümit Şener ile Mahmut Boydak katıldı. Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan, yöneticilerden Özgür Polat, Erdem Kaya, Ali Sarı, ve Çetin Taşdelen de bu anlamlı günde gazeteci dostlarını yalnız bırakmadı. 

YAŞAR KABA;HERŞEYE RAĞMEN MESLEĞE DEVAM EDENLERİ KUTLUYORUM 
 Sancaktepe’de düzenlenen organizasyona katılan dernek üyesi ve Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Dernek Başkanı Yaşar KABA; Arkadaşlar Programım nedeniyle aranızdan erken ayrılacağım. Bu yl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlamayacağım. herşeye rağmen meslekte kalıp inatla tüm zorluklara rağmen mesleği devam ettiren siz gazeteci arkadaşları kutluyorum dedi. 

SERDAR TURAN: “SAĞLIKLI GENÇ NESİLLER İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü gibi anlamlı günde gazetecileri ilçelerinde ağırlamış olmaktan çok mutlu olduklarını belirten Kulüp Başkanı Serdar Turan, daha sağlıklı ve zeki gençlik yetiştirmeyi amaçladıklarına dikkat çekti. Amaçlarının, ilçedeki gençlerin tamamını spora teşvik etmek ve sağlıklı birey olarak yetişmeleri olduğunu kaydeden Turan;  “Bu buluşmamızda şunu anladık ki, daha fazla gencimizi sporla buluşturmak ve başarılarımızı kamuoyuna duyurmak için siz değerli gazeteci dostlarımızla birlikte ortak çalışma yapmamız çok önemli. Daha zeki ve sağlıklı gençler için birlikte çalışmalıyız” diyerek, gazeteci dostlarının bu özel gününü kutladı.  

YAVUZ YILMAZ: “BİLGİYE ULAŞMAK VE YAYMAK ANLIK OLDU”

Konuşmasında, derneğin kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında bilgi veren YGD Başkanı Yavuz Yılmaz; “Bilişim ve teknolojideki gelişmeyle birlikte medya kabuk değiştiriyor. Teknolojideki gelişmeleri yakından takip etmek ve ayak uydurmak zorundayız. Hatta öncü olmalıyız. Artık bilgiye ulaşmak ve bilgiyi yaymak anlık oldu. Bu hıza ayak uydurmalıyız. Tabi teknolojiyle birlikte medyadaki değişim, beraberinde de birçok sorunları getiriyor. Bu sorunlarımızı, bir çatı altında, güç birliği yaparak, hep birlikte çözmeyi amaçlıyoruz” dedi. 

“ULUSAL-YEREL DİYE MEDYA AYRIMINA GEREK KALMADI”

Başkan Yılmaz, internet ve dijital medyanın hızlı gelişimini ise; “Artık ulusal veya yerel medya diye bir ayrım kalmadı. Dijital haber portallarında yayınlanan haberler anında dünyanın öbür ucunda anında okura ulaşabiliyor. Bu çok güzel, ancak biz gazetecilere daha fazla sorumluluk getiriyor. Yapılacak bir hata da aynı anda milyonlarca kişiye gidebilir. Bu sorumluluk anlayışıyla çok daha ciddi ve kurumsal yayıncılık yapmak zorundayız” şeklinde değerlendirdi. 

Yılmaz, konuşmasının sonunda organizasyonu düzenleyen Serdar Turan ve Tevfik Erk’e de katkılarından dolayı teşekkür etti. 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği (YGD) Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk ise etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turan ve ekibine teşekkür etti. 

Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz ve Sancaktepe Temsilcisi Tevfik Erk tarafından Sarıgazi Spor Kulübü Başkanı Serdar Turhan'a teşekkür plaketi takdim edildi.

Program, gazetecilere günün anısına hediyelerinin verilmesinin ardından toplu çekilen fotoğraf ile sona erdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum