ÜSKÜDAR'DA ÜNALAN - KÜÇÜK ÇAMLICA RİNG SEFERLERİ BAŞLIYOR

Üsküdar Belediyesi, Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla yeni bir ring hattı seferini başlatacak

ÜSKÜDAR'DA ÜNALAN - KÜÇÜK ÇAMLICA RİNG SEFERLERİ BAŞLIYOR
05 Eylül 2024 - 07:07
Üsküdar Belediyesi tarafından ilçede ulaşım kolaylığını sağlamak amacıyla Ünalan ve Küçük Çamlıca mahalleleri arasında yeni bir ring hattı hizmete giriyor.

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, mahalle buluşmaları başta olmak üzere ulaşım konusunda vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda harekete geçti.

Ünalan Mahallesi'ndeki toplu taşıma yetersizliğini gidermek ve Küçük Çamlıca Mahallesi ile Ünalan arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla ring seferleri planlandı. Ekipler, Üsküdar’da ulaşım ağını geliştirmeye ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Ünalan - Küçük Çamlıca ring seferleriyle birlikte hem mahalle içi ulaşım desteklenecek hem de metro ve metrobüs hatlarıyla entegreli bir şekilde çalışarak yakın çevre bağlantılarını da güçlenecek.

Üsküdar’da bu yeni seferlerle, Küçük Çamlıca ve Ünalan sakinleri, daha sık ve hızlı bir şekilde ulaşım imkanına kavuşacak.

Gaziler'den hareket eden ring seferleri sabah 08.00'den akşam 17.00'ye kadar her saat başı düzenlenecek. Seferler; Bulgurlu Caddesi, Çilehane Yolu Caddesi, Bodrumi Cami Sokak, Şehit Timur Aktemur Caddesi, Baraj Yolu Alt Sokak, Ayazma Caddesi, Çağla Sokak, Adilbey Sokak, Şair Mehmet Akif Ersoy Sokağı ve Uzundere Sokak’tan geçecek.

Ünalan Metro durağından hareket eden seferler ise sabah 08.30'da başlayacak ve akşam 17.30'da sona erecek olup, yine her saat başı gerçekleşecek. Bu güzergah ise; Uzundere Sokak, Şair Mehmet Akif Ersoy Sokağı, Adilbey Sokak, Çağla Sokak, Ayazma Caddesi, Baraj Yolu Alt Sokak, Şehit Timur Aktemur Caddesi, Bodrumi Cami Sokak, Çilehane Yolu Caddesi ve Bulgurlu Caddesi’ni kapsayacak.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum