ÜNLÜLERİN MODA TASARIMCISI AMOR GARİBOVİÇ, YENİ COUTURE KOLEKSİYONU

Bugüne kadar tasarımlarıyla pek çok ünlü ismi giydiren Amor Gariboviç, merakla beklenen “Phoenix Bloom” adlı yeni couture koleksiyonunu, 8 Ekim’de Venedik Sarayı’nda düzenlenecek görkemli bir defile ile moda severlerin beğenisine sunacak.

ÜNLÜLERİN MODA TASARIMCISI AMOR GARİBOVİÇ, YENİ COUTURE KOLEKSİYONU
26 Eylül 2024 - 19:48
Hande Erçel, Sibel Can, Sıla, Hadise, Nesrin Cevadzade, Burcu Esmersoy, Çağla Şikel, Derya Uluğ, Zeynep Bastık gibi pek çok ünlü ismin tasarımlarını giydiği Amor Gariboviç, “Phoenix Bloom” couture koleksiyon defilesini hayatı boyunca süren yaratıcı bir yolculuğun sahneye çıkışı olarak tanımlıyor.

Uzun zamandır ekibiyle büyük bir özen ve tutku ile hazırlıkların son aşamasına geldiklerini belirten Amor Gariboviç, “Phoenix Bloom” adlı yeni Couture koleksiyonuyla ilgili olarak şunları söyledi; “Koleksiyonumda öne çıkan detaylar arasında el işçiliği, Anka kuşu ve Hibiskus çiçeği gibi güçlü simgeler yer alıyor. Nakış ve baskı desenleri ile bu iki simgeyi adeta bir dans içinde resmettim. Zarif ama bir o kadar güçlü kadın figürünü temsil eden heykelsi formlar, koleksiyonun merkezinde.”  

Koreografi ve prodüksiyonunu Öner Evez ve Yakup Biçer’in yapacağı defilede 40 yerli ve yabancı model podyumda yürüyecek. 55 Couture Koleksiyonu sergileyecek modellerin takıları Monaco Chain by Sözer tarafından sağlanacak. Modellerin saçları Schwarzkopf’un profesyonel ekibi, makyajları ise Mac kozmetik ekibi tarafından yapılacak. Atelier Rebul ise Venedik Sarayı’nı İstanbul kokusuyla donatarak defile alanını şenlendirecek.

Amor Gariboviç Hakkında:

Sırbistan’da doğan ve çok genç yaşlarda moda tutkusunu keşfeden Amor Gariboviç, moda tasarımı eğitimini Instituto Marangoni’ de tamamladıktan sonra İstanbul Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü’ nden mezun oldu. 2017 yılında, “If Wedding Fashion İzmir” kapsamında düzenlenen 8.Gelinlik Tasarım Yarışması’nda birinci olarak profesyonel tasarım dünyasına adım attı ve kendi markasını kurdu. Zamansız ve özgün bir tarzı yansıtan çalışmalarıyla başarılı işlere imza atan Amor Gariboviç, modanın önde gelen isimleri arasında yer almaktadır.



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum