TÜRKER ERTÜRK "EKREM İMAMOĞLU, ÖZGÜR ÖZEL VE CHP ÖRGÜTÜ NİÇİN SESSİZDİ?

Araştırmacı Yazarımız emekli Amiral Türker Ertürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda (30 Kasım 2023) Tarikatların ve cemaatlerin kapatılmasının 98. yıldönümünde sessiz kalması CHP ye çok şey kaybettirir bizden uyarması

TÜRKER ERTÜRK "EKREM İMAMOĞLU, ÖZGÜR ÖZEL VE CHP ÖRGÜTÜ NİÇİN SESSİZDİ?
02 Aralık 2023 - 18:25
(30 Kasım 2023) Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yapılan Aydınlanma Devrimleri’nin olmazsa olmaz hamlelerinden olan Osmanlı’yı çağın gerisinde bırakan ve batıran tarikatlarin ve cemaatlerin kapatılmasının 98. yıldönümüydü.

Ne yazık ki Atatürk’ün kurduğu ve Aydınlanma Devrimlerini gerçekleştirdiği CHP bu önemli günü hatırlamadı, hatırlamak istemedi ve sessizliğe gömüldü.

Gün boyunca hem Ekrem Bey hem de Özgür Bey açıklama ve sosyal medya hesaplarından bu konuda bir paylaşım yapmadı.
Tüm CHP örgütü de sessizliğini korudu.

Belli ki bu konuda talimat verilmiş.
Sanırım bunun nedeni yerel seçimlerde genel olarak AKP’ye oy veren mütedeyyin kesimin oylarını almak. Bu çok yanlış bir değerlendirme.

Çünkü tarikat ve cemaatlerle bağlantısı olmayan mütedeyyin kitleler de tarikat ve cemaatlerin İslam’a büyük zarar verdiğini yaşayarak gördüler ve biliyorlar.

30 Kasım’da sessiz kalarak Gülen cemaati hariç hiçbir tarikat ve cemaatin desteğini ve oylarını alamazssın ama “çantada keklik” gördüğünüz ve “tıpış tıpış oy verecekler” diye düşündüğünüz CHP’ye oy vermiş ve/veya verme potansiyeli olanları CHP’den uzaklaştırırsınız.

Eğer bu rotada gidilirse yerel seçimler kaybedilir bilesiniz. Testi kırılmadan uyarmak isterim.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum