"TATLARDA ÖZGÜRLÜK GLUTENSİZ LEZZET KEYFİ" WORKSHOP'U 8 EKİM'DE DÜZENLENİYOR
Güvenilir Ürün Platformu tarafından gerçekleştirilen 3. Güvenilir Ürün Zirvesi, workshoplarıyla bu yıl da ses getirecek. 8 Ekim'de Muratbey Peynirleri desteğiyle düzenlenecek etkinliklerden biri olan Tatlarda Özgürlük: Glutensiz Lezzet Keşfİ workshopu, glutensiz beslenme konusunda doğru bilinen yanlışları ele alacak.
26 Eylül 2024 - 18:13
Gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı
ortaklığında, Muratbey Peynirleri’nin desteğiyle gerçekleştirilecek olan;Tatlarda Özgürlük:
Glutensiz Lezzet Keşfi workshopunda, çölyak hastaları ve gluten hassasiyeti olanlar için
lezzetli alternatif reçete denemeleri yapılacak.
Doğal yapısı gereği gluten içermeyen peynir ile ilgili doğru bilinen yanlışların da konuşulacağı workshop ile önemli farkındalık amaçlanıyor. Glutensiz başlığının trendlerin yanlış yönlendirilmesine neden olabildiği gerçeği ile yola çıkan workshop ekibi, katılımcıları doğru bilgilendirmeyi hedefliyor.
Ünlü Şef ve Gastronomi Uzmanı Özlem Mekik’in peynir çeşitleri ile glutensiz reçete
denemeleri yapacağı workshopun moderatörlüğünü ise Analiz Gazetesi Yazarı Kübra Yılmaz üstlenecek.
Sohbet ortamında gerçekleşecek etkinliğin konuşmacıları ise İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kamil Bostan, Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ ve Türkolog ve Türk Mutfağı Uzmanı Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu olacak.
Katılımcılar glutensiz mutfakla ilgili bilgi edinirken, aynı zamanda lezzetli tariflerin
hazırlanışına birebir tanıklık etme şansı yakalayacaklar. Etkinliklere ücretsiz kayıt için
www.guvenilirurunplatformu.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.
ortaklığında, Muratbey Peynirleri’nin desteğiyle gerçekleştirilecek olan;Tatlarda Özgürlük:
Glutensiz Lezzet Keşfi workshopunda, çölyak hastaları ve gluten hassasiyeti olanlar için
lezzetli alternatif reçete denemeleri yapılacak.
Doğal yapısı gereği gluten içermeyen peynir ile ilgili doğru bilinen yanlışların da konuşulacağı workshop ile önemli farkındalık amaçlanıyor. Glutensiz başlığının trendlerin yanlış yönlendirilmesine neden olabildiği gerçeği ile yola çıkan workshop ekibi, katılımcıları doğru bilgilendirmeyi hedefliyor.
Ünlü Şef ve Gastronomi Uzmanı Özlem Mekik’in peynir çeşitleri ile glutensiz reçete
denemeleri yapacağı workshopun moderatörlüğünü ise Analiz Gazetesi Yazarı Kübra Yılmaz üstlenecek.
Sohbet ortamında gerçekleşecek etkinliğin konuşmacıları ise İstanbul Aydın Üniversitesi Gastronomi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Kamil Bostan, Muratbey İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Gülnur Uluğ ve Türkolog ve Türk Mutfağı Uzmanı Sibel Topçuoğlu Dedeoğlu olacak.
Katılımcılar glutensiz mutfakla ilgili bilgi edinirken, aynı zamanda lezzetli tariflerin
hazırlanışına birebir tanıklık etme şansı yakalayacaklar. Etkinliklere ücretsiz kayıt için
www.guvenilirurunplatformu.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.
FACEBOOK YORUMLAR