TARİHİ KAVAK DONDURMACISI 57 YILDIR AYNI LEZZETİ SÜRDÜRÜYOR
istanbul Rumeli Kavağı’nda 57 yıldır uğrak yeri olan Tarihi Kavak Dondurmacısı İsmail Usta’nın yeri, dünyanın dört bir yanından lezzet tutkunlarına “dondurma şöleni” yaşatıyor. 1968 yılından itibaren doğal taze süt, kaliteli salep ve mevsiminde taze meyveler ile hazırlanan dondurmaların kendine has özel reçeteleri bulunuyor.
Dondurma severlerin hem damaklarına, hem kalplerine hitap eden Tarihi Kavak Dondurmacısı’nın el yapımı; sade sütlü, çikolatalı, tahinli, limonlu, bal bademli, fıstık krokanlı, ekşimixli, tuzlu karamelli, Hindistan cevizli çikolatalı, portakallı, narlı, kivili, çilekli, kavunlu, vişneli, şeftalili, elma tarçınlı, ahududulu olmak üzere birbirinden lezzetli 30’u aşkın dondurma çeşidi bulunuyor.
İlk tepki “HIIIMMMMM” oluyor
Ünü İstanbul’u aşarak dünyaya ulaşan eşsiz dondurmaları ilk kez tadanların ilk tepkisi “HIIIMMMMM” oluyor. Dondurmayı bir kez tadanlar, bir daha başka bir dondurmadan tat almadığını söylüyor ve ailesini, şehir dışından gelen misafirlerini de Tarihi Kavak Dondurmacısı’na götürmeyi istiyor. El yapımı olarak ve özel reçetelerle bu eşsiz dondurmaları hazırlayan İsmail Usta’nın şöhreti sınırları aşmış durumda. İsmail Usta’nın dondurmalarını tatmak için Rumeli Kavağı, yerli ve yabancı lezzet tutkunlarının buluşma noktası haline geliyor.
Sağlıklı ve besin değeri yüksek dondurma
İsmail Usta, ülkemizin ve dünyanın sağlıklı ve besin değeri yüksek dondurmalarını yıllardır dondurma severler ile buluşturduklarını anlatıyor. Müşterisi olanların şube alma tekliflerine sıcak bakmadığını da söyleyen İsmail Usta, sağlıklı ve besin değeri yüksek dondurma yemek isteyen lezzet tutkunlarını Rumeli Kavağı’na davet ediyor.
Ayrıca, ülkemiz ve dünyadaki dondurma sektörünün yüzde 90’nın üzerinde fabrikasyon olduğunu ifade eden İsmail Usta, hazırlanan dondurmalarda laboratuvarlarda üretilen aroma, renklendirici, yapay tatlandırıcı kullanabildiğini belirtiyor.
FACEBOOK YORUMLAR