SPOR YAZARI AHMET ÇAKIR VEFAT ETTİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi, Sürekli Basın Kartı Sahibi Spor yazarı Ahmet Çakır 16 Eylül 2024 Pazartesi günü vefat etti.

SPOR YAZARI AHMET ÇAKIR VEFAT ETTİ
16 Eylül 2024 - 16:36

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Ahmet Çakır’ın vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayınlandı. Mesajda şu görüşler yer aldı: “Spor yazarı Ahmet Çakır’ı kaybettik. Uzun yıllar başarıyla mesleğimize hizmet veren Ahmet Çakır’ın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

Ahmet Çakır’ın cenazesi 17 Eylül 2024 Salı günü saat 12.00’de Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin önünde yapılacak törenin ardından öğle namazından sonra Levent’teki Afet Yolal Camisi’nden kaldırılacak.

AHMET ÇAKIR KİMDİR?

1952 yılında Kastamonu’da doğdu. Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. Mesleğe 1979 yılında TRT İstanbul Radyosu’nda başladı. Günaydın, Hürriyet, Foto Spor, Yeni Yüzyıl ve Yeni Binyıl’da çalıştı. Galatasaray Tarihi, Fatih’in Aslanları Futbolun Vatanında yayınlanmış kitaplarındandır. TGC Başarı Ödülleri’nin de içinde yer aldığı çok sayıda ödülü var. İngilizce biliyordu. Evli ve bir çocuk babasıydı. Sürekli Basın Kartı taşıyordu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum