PROMOSYON DÜNYASI "PROMOGIFT İSTANBUL 2024" DE BİR ARAYA GELİYOR

Informa Markets tarafından PROMASİAD’ın destekleriyle düzenlenen PROMOGIFT İstanbul’un hazırlıkları devam ediyor. Kurumsal tanıtım ve reklam ürünlerine dair dikkat çeken yeni tasarımların ve inovatif ürünlerin sergileneceği fuar, promosyon dünyasının bütün paydaşlarını bir araya getirecek.

PROMOSYON DÜNYASI "PROMOGIFT İSTANBUL 2024" DE BİR ARAYA GELİYOR
02 Haziran 2024 - 18:21

Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek PROMOGIFT İstanbul’a 110’dan fazla firma ile yurt içi ve yurt dışından 6 binin üzerinde alıcının gelmesi bekleniyor. 

300 milyar liralık pazar büyüklüğüne sahip Türkiye promosyon sektöründe faaliyet gösteren ve çoğunluğu yerli üretici olan firmalar, kendilerine iç pazarda yeni satış noktaları yaratacak, alternatif ticaret kanalları oluşturacak ve ihracatlarını arttıracak fırsatlar için PROMOGIFT İstanbul 2024 fuarına odaklandı.

“Tüyap Beylikdüzü’ndeki organizasyonumuza katılacak sektör firmaları, dünyada üretimin ve ticaretin merkezi Avrasya Bölgesi’nin heyecan verici yeni pazarlarına ulaşabilecek, hem var olan tedarikçi ağını güçlendirecek hem de yeni tedarikçiler kazanabilecek, marka bilinirliklerini arttıracak, sektördeki en son trendleri yerinde keşfederek ürünlerini ve pazarlama stratejilerini buna göre şekillendirebilecek” diyen Fuar Direktörü Seda Bozkurt,  PROMOGIFT İstanbul 2024’ün, sene sonuna kadar 1 milyar dolar ihracat hedefleyen promosyon sektörüne doğrudan ticaret katkısı sağlayacağını vurguladı. 


Tekstil ürünlerinden hediyelik eşyalara, kırtasiye ve ofis aksesuarlarından teknoloji ve elektronik eşyalara, matbaa ürünlerinden geri dönüşümlü ürünlere, kurumsal tanıtım materyallerinden promosyon baskı sistemlerine kadar oldukça geniş bir yelpazede düzenlenen PROMOGIFT İstanbul 2024, geniş bir ziyaretçi kitlesine de hitap ediyor.

Fuarı, kurumsal firmalar, promosyon ürünleri distribütörleri, tekstil üreticileri, dijital baskı merkezleri, reklam ajansları, başta KOBİ’ler olmak üzere reklamveren firma temsilcileri, perakende malzeme satıcıları ile başta belediyeler, hastaneler, oteller, eğitim kurumları ve ulaşım firmaları olmak üzere kamu ve özel sektör firmaları ziyaret edecek. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum