PAZARLAMA VE İLETİŞİM GURUSU DR. GIUSEPPE STIGLIANO D&R'A KONUK OLUYOR

Pazarlama ve iletişim gurusu Dr. Giuseppe Stigliano, yeni kitabı “Perakendeyi Yeniden Tanımlamak” için 14 Mayıs’ta D&R Kanyon’da gerçekleştirilecek imza günü ve söyleşide sektör temsilcileriyle buluşacak. Stigliano, post-dijital dünyanın yeni perakende trendlerini anlatacak.

PAZARLAMA VE İLETİŞİM GURUSU DR. GIUSEPPE STIGLIANO D&R'A KONUK OLUYOR
13 Mayıs 2024 - 19:19 - Güncelleme: 13 Mayıs 2024 - 20:07

Pazarlama iletişim dünyasında 20 yıllık bir deneyime sahip olan girişimci ve yönetici, halen Spring Studios'ta Global CEO olarak görev yapan Dr. Giuseppe Stigliano14 Mayıs Salı günü saat 17.00’de D&R Kanyon’da okurlarıyla bir araya geliyor.

Financial Times tarafından tüm zamanların 4. önemli gurusu seçilen, "Avrupa Yöneticilik Merkezi tarafından pazarlamanın stratejik uygulaması konusunda dünyanın en önde uzmanı" olarak duyurulan Prof. Philip Kotler ile birlikte kaleme aldıkları “Perakendeyi Yeniden Tanımlamak” kitabı geçtiğimiz günlerde tüm Türkiye’de D&R raflarında satışa sunuldu. Perakendenin yeni yüzü hakkında uygulamalı bir tartışma sunan kitabın imza gününde aynı zamanda “Perakendeyi Yeniden Tanımlamak: Post-Dijital Dünya için 10 Yol Gösterici İlke” başlıklı bir de söyleşi gerçekleştirilecek.

“Perakendeyi Yeniden Tanımlamak” kitabı, bir kuruluşun operasyonlarını, süreçlerini ve stratejisini tüm değer zinciriyle daha iyi uyum sağlayacak ve sürdürülebilirlik, çeşitlilik, kapsayıcılık, çalışan politikaları ve daha fazlasını vurgulayacak şekilde yeniden tanımlamak için hem gerekli zihniyeti hem de eyleme geçirilebilir stratejileri keşfetme olanağı sunuyor.

Yazar hakkında

Dr. Gıuseppe Stigliano, pazarlama ve iletişim hizmetlerinde 20 yıllık uluslararası deneyime sahip bir girişimci ve yönetici. Halen Spring Studios'ta Global CEO olarak görev yapan Stigliano, prestijli üniversitelerde ve işletme okullarında dersler de veriyor. Daha önce iki ayrı start-up girişiminin liderliğini üstlenen, AKQA'da Avrupa İcra Direktörü olarak çalışan ve EMEA düzeyinde FCA grubuna adanmış WPP ekibine liderlik eden Stigliano, Ekonomi ve Pazarlama alanında doktora derecesine sahip.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum