PAŞABAHÇESPOR KENDİNDEN EMİN !

İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda mücadeleye çıkacak olan Paşabahçe'de sezonun ilk müsabakası öncesi Kulüp Başkanı Coşkun Okur'dan camiaya mesaj var !

PAŞABAHÇESPOR KENDİNDEN EMİN !
27 Eylül 2024 - 22:50
Yeşil-Kırmızılı ekibin deneyimli başkanı Okur, sezonun ilk karşılaşmasını evlerinde oynayacaklara vurgu yaparken, tribünlerin dolu olmasını istedi.

" Öncelikle 2024-25 Sezonunun tüm takımlar ve sporcular için hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Gruba bakıldığında profesyonel lig deneyimi olan takımların yanı sıra amatör liglerin tabiri caizse kalburüstü takımlarını görmekteyiz. Belki de bu sezon en büyük çekişmenin yaşanacağı bir grup. İlk maçı evimizde oynayacak olmanın bizim açımızdan büyük bir avantaj olduğu düşüncesindeyim. İnşallah galibiyet ve 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız." şeklinde konuşan Başkan Okur açıklamalarının devamında ise şu cümleleri sarf etti...

" Bu sezon Beykoz İlçemizde A Takım düzeyinde ilk maçlar Paşabahçe ve Anadoluhisarı ile başlayacak. Beykoz ilçesinin futbola ne kadar büyük ilgi duyduğunu bilmeyen yok. Bu sebeple ben hem Paşabahçe'ye gönül verenlerin hem de Beykoz İlçesi futbolseverlerinin maçımıza gelip tribünleri dolduracaklarına eminim. Anlık skor ve sonuç ne olursa olsun 90 dakika takımımızı desteklemelerini bekliyorum. İnşallah müsabakanın ardından galibiyet sevincini hep beraber kutlayacağız " 

Paşabahçe-Cevizlispor SAL 8.Grup karşılaşması 29 Eylül Pazar Günü Saat 15.00'de Paşabahçe Stadında başlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum