PAŞABAHÇE YENİ ANTRENÖRÜ İLE ÇALIŞMASINI YAPTI

İstanbul Süper Amatör Liginin kıdemli takımlarından olan Paşabahçe'de 2024-25 Sezonunun ilk antrenmanı gerçekleşti.

PAŞABAHÇE YENİ ANTRENÖRÜ İLE ÇALIŞMASINI YAPTI
21 Ağustos 2024 - 22:39
Paşabahçe Stadındaki ilk çalışma öncesinde Kulüp Başkanı Coşkun Okur ile Takım Antrenörü Mehmet Uğurluel futbolculara hitaben birer konuşma yaptılar.

" Bu piyasada uzun yıllar değişik liglerdeki kulüplerde hocalık yapıyorum. Bu sezon hep birlikte Paşabahçe'deyiz. Gen bir kadro kurduk, bu ligi zaten biliyorsunuz. Ben kendimi biliyorum ve gençlere önem veren de biriyim, kendilerini geliştirsinler üst liglere gitsinler. Bunun örneklerini önceki çalıştığım takımlarda yaşadık, Birinci İkinci, Üçüncü liglerde oynayan birçok oyuncum var ve onlarla gurur duyuyorum. Aynı tabloyu Paşabahçe'de de yaşamak istiyorum " diye görüşlerini aktaran Mehmet Uğurluel konuşmasını sonlandırdı.

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, yeni sezonun ilk konuşmasında futbolcularına 2024-25 Sezonunda başarı dileklerinde bulunup takıma yeni katılan futbolcularına hoş geldiniz dileğinde bulundu ve şu mesajları verdi ;

KAFAMIZDAKİLİSTENİN YÜZDE DOKSANI TAMAMLANDI

" Bu sezon biraz daha farklı ve biraz daha heyecanlıyız çünkü iyi arkadaşlarla anlaştığımızı düşünüyoruz, cv leri oldukça iyi arkadaşlar aramıza katıldı. İddialı insanları severim, bir başarı olacaksa önce iddia ortaya koymak lazım, ondan sonra başarılı olmak lazım. Hemen hemen bir iki transfer daha yapacağız. Mehmet hocamızla beraber bölgelerin yüzde doksanını tamamlayıp tamamladık. Kafamızdaki, düşündüğümüz hayal ettiğimiz tüm oyuncuları aldık diye düşünüyorum. Tabii ki bu futbol ve futbolda hiçbir zaman iki kere iki dört etmiyor, futbolun matematiği yok. Ben şunu da söyleyeyim hem çok heyecanlıyım ve inanıyorum ki bireysel kaliteyi sahaya yansıtabilirsek, aile olabilirsek bu takım çok iyi işler yapacağına inanıyorum, bunu önümüzdeki süreç belirleyecek. "

AİLE OLMAK ÇOK ÖNEMLİ

" Şunu da söylemek istiyorum, bir yolculuğa çıkıyoruz, bir hedefimiz var. Hedefe ulaşmak için kalite önemli ama ondan da önemlisi aile olmak lazım. Ben yaşadığım tecrübelerimden gördüm ki futbolun dışında aile olmak çok önemli. Çok iyi takım olabilirsiniz ama iyi bir aile olamadıysanız başarılı olamazsınız bu net. Bir yol yürüyeceğiz ve ben kulüp başkanı olarak sizlerden şunları istiyorum bizimle yol yürüyecek arkadaşlar kesinlikle start ile finiş arasında bizimle olmalı. Değişik bir kulübüz aramızda genç arkadaşlar da var, eğer ki iyi bir sezon geçirirsek, bunu sahaya yansıtabilirsek buradan inanın çok daha farklı yerlere gidebileceksiniz. Sizlerle bir akit yaptık ve kesinlikle bu akdimize uyacağız. Sizden istediğimiz disiplinden kesinlikle şaşmamak. Yeni sezon hepinize hayırlı olsun, İnşallah sakatlık olmadan hedefimize Allah ulaşmayı nasip eylesin "

Sezonun ilk çalışması 5'e 2 çalışması ile başlarken ardından yüzde 30 tempolu saha etrafında koşu gerçekleşti. Antrenmanın bir başka aşamasında açma germe hareketlerinin ardından yarım sahada iki takım halinde bir top çalışması yapıldı.

Toplam 23 futbolcunun katılım sağladığı ilk antrenmanın ardından futbolculara karpuz sürprizi vardı.

MEHMET UĞURLUEL

İstanbul Liglerinin deneyimli Teknik Adamlarından olan Mehmet Uğurluel sırasıyla Üsküdar Anadoluspor, Karadenizspor, Bilecikspor, Ayazağaspor, Körfezspor, Mecidiyeköyspor, Dikilitaşspor, Ereğlispor, Bulvarspor, Akşehirspor, Feriköy, Çıksalınspor, Bakırköyspor, Yeniköyspor, Bakırköyspor ve geçen sezon da Konya Karapınarspor takımlarında görev yaptı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum