OYUNCU ÖZGE SARI TABLOLARINI SERGİLEDİ

Televizyon dizi film ve sinema oyuncusu Özge Sarı, yaptığı resimlerle sevenlerinin dikkatini çekiyor.

OYUNCU ÖZGE SARI TABLOLARINI SERGİLEDİ
07 Ocak 2024 - 16:11
Güzelliği ve oyunculuk yeteneğiyle geniş bir kitlede hayranlık uyandıran Özge Sarı, şimdide de resim yeteneği ile ortaya çıktı.

Özge Sarı, "Sanatla ruhuma yolculuk yapıyorum resim yapmaya başladığım an kendi içime yolculuk yaptığımı gördüm ifadesini kullanırken beynimi ve zihnimi meşgul eden her şeyin sesini kısıp kendi özüme dönüp kendimi dinliyorum. Daha sonra ruhumu elimle birlikte çalıştırmaya gayret ediyorum" diyerek, sanattaki yolculuğunun kendisine verdiği hazzı dile getirdi.

"Ellerin, beynin ve gönlünle çalışmaya başladığın zaman sanatkâr olursun" prensibiyle yola çıkan Özge Sarı şunları söyledi:

“İlham aldığım çok değerli sanatçılar var, resim yapmanın ruhumdaki etkisini gördükçe ilgim ve heyecanım her geçen gün artıyor. Ufkunu ve bakış açını genişletiyor böylece bakmaktan öte detayları da görebiliyorsun, bu da bütün hakkında doğru karar vermeni sağlıyor. Eski ve modern dokunuşları birleştirmeyi seviyorum, böylece herkes kendinden bir parça hissedebiliyor. Parmak izlerimiz ne kadar özgünse baktığımızda gördüğümüz ve bildiğimiz de kendimize özgüdür Hayatım boyunca kendimi keşfedip, bunu en doğru şekilde göstermeye çalışacağım.”

Resim çalışmalarının yoğun bir tempoda devam ettiğini belirten Özge Sarı, oyunculuktan kopmasının mümkün olmayacağını, uygun projelerde yer alarak sanat yolunda iki koldan devam edeceğini vurguladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum