NAZİLLİLİ KADINLAR ŞEAHSENEMLE COŞTU

Kurucusu olduğu ve başkanlık görevini sürdürdüğü Nazilli Kadınlar Grubu, Saime Karakuyu ile gelişiyor. . Nazilli’de gerçekleştirdikleri kaynaşma gecesinde Saime Karakuyu ve yardımcısı Ayten Külcü ile yönetim kurulu başarılarını eğlenerek kutladılar.

NAZİLLİLİ KADINLAR ŞEAHSENEMLE COŞTU
12 Aralık 2023 - 17:39
Özbek popçu Şahsenem unutulmaz bir sahne performansına imza attı. Sosyal medyada başlayan “Birlikten Güç Doğar” sloganıyla yola çıkan Saime Karakuyu ve arkadaşları birlikte  ilerledi.

Düzenlenen gecede, Şahsenem sahnesiyle başlayan kaynaşma gecelerinin devam edeceğini dile getiren Saime Karakuyu Şahsenem’in de gruplarına katıldığını duyurdu.

Şahsenem, sadece kadınlardan  oluşan 500 kişilnin katıldığı  gecede coşarken hem eğlendi hem eğlendirdi. Şahsenem hayranları resim çektirmek için birbiriyle yarıışırken, güzel sanatçı herkesin gönlünü  yaptı.

Sevilen sanatçı “Güçlü kadınların kurduğu bir oluşumun güzel gecesinde olmak beni mutlu etti. Bu tarz destek oldum her zamanda olacağım, bana işten çok eğlence oldu, hayatımda ilk kez 500 kadınla birlikte eğlendim” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum