MARMARUN KOŞUSU BİRBİRİNDEN RENKLİ ANLARLA GERÇEKLEŞTİ

Beykoz İlçesinde yıl içinde gerçekleşen önemli spor etkinlikleri arasında olan MarmaRUN Koşusunun 6.geride kaldı.

MARMARUN KOŞUSU BİRBİRİNDEN RENKLİ ANLARLA GERÇEKLEŞTİ
26 Mayıs 2024 - 21:36
Binin üzerinde sporcunun çıkış yaptığı koşuda 10 kilometrelik parkuru erkeklerde Fatih Korkunç, Kadınlarda ise Kübra Gültekin Yıldız kazandı.

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü ve Beykoz Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 5 ve 10 kilometrelik koşu, Anadolu Hisarı Küçüksu Kasrı önünden başladı. Katılımcılar, Çubuklu İskelesi'nden dönüp başlangıç noktasında koşuyu tamamladı.

Erkekler kategorisinde 10 Kilometrelik parkuru ilk sırada tamamlayan Fatih Korkunç'a ve ikinci ve üçüncü sporculara madalyalarını Marmara Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Bülent Yılmaz taktim etti.

Kadınlar 10 Kilometrede ilk üçe giren başta birinci Kübra Gültekin Yıldız olmak üzere sporculara Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu verdi.

Yarış öncesinde Tarihi Küçüksu Çayırı Mesire alanında Beykoz Belediye Başkanlığı ile birlikte değişik sponsorların stantları vardı.

Beykoz Belediyesi sabahın erken saatlerindeki koşunun başlangıcı öncesinde çorba özel bir firma ise çay ikramında bulundu.

Aynı güne birkaç yarış daha olmasına karşın ilgi büyük olurken, 5 ve 10.Kilometrelik koşu dışında yıldız ve küçüklerde de ayrı bir koşu etkinliği de yaşandı.

Renkli görüntüleri de içeren etkinlik kapsamında yarış devam ederken başlayan çeşitli aktivite alanları ile ayak tenisi, dart, badminton, bowling, golf gibi alternatiflerle madalya merasimine kadar katılımcılar ve izlemeye gelenler güzel bir gün geçirdiler.

Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Yorulmazlar, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Taner Aksu, Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu madalyaları taktim edenler arasında idi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum