MAKYAJ UZMANI ARZU YURTER: "25 YILLIK ÇALIŞMA HAYATI BENİ YORDU"

Bir makyaj uygulayıcısının olması gereken tüm vasıfları taşıyan ünlü isim Arzu Yurter, mesleğinde yaptığı her tarz makyaj ile işinde zirveye çıkmış özel isimler arasında yer aldı.

MAKYAJ UZMANI ARZU YURTER: "25 YILLIK ÇALIŞMA HAYATI BENİ YORDU"
18 Ekim 2024 - 16:00
Sinema televizyon alanında ki Tarih Kitabına adını yazdırma başarısını gösteren Arzu Yurter, nerede en alengirli ve zor projeler varsa hepsinin altından yüzünün akıyla çıkarken usta makeup, aranan isimlerin en başında her daim olmayı başardı.

Çok sayıda ünlüye plastik makyaj yapan Arzu Yurter işlerinden Fikret Kuşkan Joker, Nurseli İdiz Atatürk, Saba Tümer Yaşlandırma makyajı, sektörün hafızalarından silinmezken, bir çok dizi filmde yaptığı çalışmalarla karakterin inandırıcılığına yaptığı katkı hep hafızalarda kaldı.

Ani bir kararla camiada yoğun çalışmaktan vazgeçen ve kıramadığı özel işlerle magazin ünlülerine hizmet verme kararı alan Arzu Yurter, oyuncu olarak magazin dünyasının yakından tanıdığı kızı Aleyna Eroğlu’nun açtığı pet kuaför’ ün başına geçen ünlü makeup, harika bir iş koluna geçiş yaptığını dile getirdi.

Uzun zamandır yaptığı işin kendini yormuş olduğunu fark ettiğini dile getiren Arzu Yurter, patili dostlarla mutlu olduğunu vurguladı. Makeup olarak sihirli ellerini birçok ünlüde kullanan Arzu Yurter, maharetlerini patili dostlar üzerinde göstermeye devam ediyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum