KÖKSAL YILDIRIM SEFERİHİSAR'DA TERMAL TURİZM İÇİN KOLLARI SIVADI

CHP Seferihisar Belediye Başkan Aday Adayı Köksal Yıldırım, Türkiye'de termal turizmin giderek artan bir öneme sahip olduğunu belirterek, Seferihisar'ın bu alanda geri kaldığını ifade etti. Belediye Başkanı seçilmesi durumunda termal turizmi öncelikli gündem maddesi yapacaklarını vurguladı.

KÖKSAL YILDIRIM SEFERİHİSAR'DA TERMAL TURİZM İÇİN KOLLARI SIVADI
18 Aralık 2023 - 18:37
Cumhuriyet Halk Partisi'nden Seferihisar Belediye Başkanı aday adayı olan  Köksal Yıldırım, Termal tesis sayısını  rtırarak, yurt içi ve yurt dışındaki pazardan daha fazla pay almayı hedeflediklerini söyledi.

Seferihisar'ın turizmine katkı sağlamak adına, sadece sezonluk değil, 12 ay boyunca
hizmet sunan tesislerle turizmi desteklemeyi amaçladıkların belirten Yıldırım şöyle konuştu:

"Türkiye genelinde termal tesis yatırımları yapacak kişiler, uzmanlar, kuruluşlar ve kurumlarla sıkı bir iş birliği içinde olmak istiyoruz.Bu kapsamda, Termal Sağlık ve Turizm Derneği (TESTUD) Başkanı Yavuz Yılık';ı ziyaret edip, Yılık'tan Seferihisar'da termal turizm ikonusunda rehberlik talep ettik..

TESTUD bAŞKANI Yavuz Yılık ise termal turizmin son dönemde turizm sektöründe parlayan bir yıldız olduğunu vurgulayarak, yurt dışından gelen taleplerin arttığını belirtti. Termal turizmin önemli bir role sahip olduğu Ege bölgesinin daha da canlandırılması gerektiğini savundu. Bu konuda ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade eden Yılık,
Türkiye'de bir belediye başkan adayının seçilmeden önce projelerini hayata geçirmek
için çaba sarf etmesi için  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum