KOBİLER VE GİRİŞİMCİLER UZMANLARLA "TEKNOLOJİ ODASI"NDA BİR ARAYA GELECEK

Güvenilir Ürün Platformu tarafından 3’üncüsü gerçekleştirilen Güvenilir Ürün Zirvesi, eş zamanlı etkinlikleri ile yine çok konuşulacak. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan Teknoloji ve İş Geliştirme Odası Buluşmaları, işini geliştirmek isteyen KOBİ’ler ile alanının uzman isimlerini bir araya getirecek.

KOBİLER VE GİRİŞİMCİLER UZMANLARLA "TEKNOLOJİ ODASI"NDA BİR ARAYA GELECEK
24 Eylül 2024 - 16:29 - Güncelleme: 24 Eylül 2024 - 16:37
Sosyal medya, dijitalleşme, e-ticaret, pazaryeri, devlet destekleri ve teknoloji dünyasındaki
yenilikler üzerine sunumların yapılacağı Teknoloji ve İş Geliştirme Odasında işini geliştirmek
isteyen yerel üreticiler ve girişimciler için önemli fırsatlar yaratılacak.

Katılımcılara sosyal medyanın iş dünyasında nasıl stratejik bir avantaj sağlayabileceği, dijital platformlarda marka yönetiminin incelikleri, devlet destekleri ile iş geliştirme ve e-ticaret ile satışın önemi gibi kritik konular hakkında bilgiler verilecek. Etkinlik, işini geliştirmek isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler kadar sektörel dönüşümleri takip etmek isteyen tüm profesyonellere açık olacak.

Hepsiburada Sürdürülebilirlik ve Sosyal Etki Yöneticisi Mana Posacı, Türkiye İş Bankası
İmecemobil Pazarlama ve Satış Direktörü Özgen İyidoğan Sever, NLK SOFT Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, TKDK Dış İlişkiler Ünite Sorumlusu Kürşat Yılmaz’ın sunumları ile renklenecek etkinliğin moderatörlüğünü ise Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Yazı İşleri Müdürü Hüsne Pamuk Arslan ve TUKONFED Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Komite Başkanı Nurten Sırma üstlenecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum