KAVACIKSPORLU TAHA KİRAZ SÜPER LİG TAKIMINA TRANSFER OLDU

KAVACIKSPORLU TAHA KİRAZ SÜPER LİG TAKIMINA TRANSFER OLDU
11 Eylül 2024 - 11:58 - Güncelleme: 11 Eylül 2024 - 12:05
 İSTİNYE ŞÖHRETLER-DİNGLSPOR
 Beykoz İlçesinin Altyapı Takımlarından yetişen yıldızları ile dikkat çeken spor kulüplerinden olan Kavacıkspor Süper Ligin yeni ekibi Bodrumspor'a oyuncu gönderdi !
Yeşil-Beyazlı ekibin genç yeteneklerinden olan Taha Yener Kiraz birçok takımın takibinde idi.

Orta sahada görev yapan 2007 doğumlu yetenekli isim A Takım kadrosunda da görev yapmıştı.

Kavacık Spor Kulübü Sportif Direktörü Murat Yılmaz, Profesyonel Lig takım altyapılarına, Akademi Liglerine son süreçte toplamda 28 futbolcularının transfer olduğuna vurgu yaparken, 

" Biz yarışmacı takım hüviyeti ile birlikte yetiştirici, geliştirici bir kulübüz. Nitekim bunun son örneğini Bodrumspor U19 Takımına gönderdiğimiz Taha Yener Kiraz ile yaşadık. Orta saha ve kenarda oynama yeteneği ile adından ileride çok bahsettirecek bir oyuncu, Allah yolunu açık eylesin. Tabii ki geriye dönüp baktığımızda son yıllarda çok başarılı izler bıraktığımız görmekten memnun ve de mutluyuz. Bugün profesyonel liglerde oynayan tüm oyuncularımız ile gurur duyuyoruz. Bakın biz 2 sezon mücadele ettiğimiz TFF Bal Ligi dahil İstanbul Süper Amatör Ligde en genç kadro ortalamasına sahip, gençlere yer veren takımız da...İnşallah bu başarı ve gurur tablosu her sezon artarak devam edecek " dedi.

Öte yandan Kavacık Spor Kulübünden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer  verildi ;

Başarılı oyuncumuz Taha Yener Kiraz Süper Lig takımı Bodrumspor’a transfer olmuştur. Oyuncumuza yeni kariyerinde başarılar diliyoruz.

Büyük Aile gelişmeye geliştirmeye devam ediyor. Bir spor kulübünden daha fazlası...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum