KAVACIKSPOR'DA SAL KLASMAN GRUBU HAZIRLIKLARI BAŞLADI

2023-24 Sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde Grup maçları etabı tamamlanırken Sal Klasman Grubuna çıkan 18 takım ve grupları belli oldu.

KAVACIKSPOR'DA SAL KLASMAN GRUBU HAZIRLIKLARI BAŞLADI
29 Şubat 2024 - 22:36
Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda tek temsil edecek takım olan Kavacıkspor'da heyecanlı bir koşturma hali söz konusu.

Yeşil-Beyazlı ekipte Klasman Grubu maçları öncesinde ilk açıklama Kulüp Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı'ndan geldi. Deneyimli Yönetici son 6 yıllık süreçte 4.kez Sal Klasman Grubu maçlarına kaldıkları için mutlu ve heyecanlı olduklarına atıfta bulunurken, " Süper Amatör Lig Klasman Grubunun havasını yakından bilen biriyiz. Geriye dönüp baktığımızda bu anlamda Beykoz İlçesinde en başarılı kulüp olduğumuz da ortada. Tabii ki 2 sezonluk TFF Bölgesel Amatör Lig deneyimimizi de hatırlatmak isterim. Beykoz İlçesini en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız " diye konuştu.

9-10 Mart tarihlerinde başlayacak olan Sal Klasman Grubu maçları öncesinde takıma futbolcu takviyesinde bulunacaklarının altını çizen Ulaş Atbaşı, " Teknik kadromuzun belirlediği isimler üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. ilk etapta 3 futbolcu kardeşimizin aramıza dahil olması an meselesi. Bu isimleri durum netleşince kamuoyu ile paylaşacağız. Yer aldığımız A Grupta bir birinden zorlu rakipler bizleri bekliyor olacak. Üst düzey maçlar yaşanacak gibi ve biz de alacağımız puanlar ile hedefimiz olan TFF Bölgesel Amatör Lige yeniden dönmek istiyoruz " şeklinde konuştu.

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubunda Kavacıkspor ile birlikte yer alan takımlar ise Sultangazispor, Leventspor, Küçükçekmece İdmanyurdu, Yeşilova Esnafspor, Galata, THY ve Beşyüzevler.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum