KAVACIK PES ETMEK YOK DEDİ 3-2

KAVACIK PES ETMEK YOK DEDİ 3-2
29 Ocak 2024 - 16:07
[21:05, 28.01.2024] Ercan Beykozhaber: İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda günün önemli maçlarından birinin adresi de Bayrampaşa Belediye Stadı idi.

Grupta Lider Dikilitaşspor'un 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Kartaltepespor, evinde kendisini 4 puan geriden 4.sırada takip eden ilk iki iddiası olan Kavacıkspor'u konuk etti.

Kavacıkspor maçta 3-0 öne geçse de son bölümlerde ev sahibi ekibin bulduğu ataklar sonrası savunmasına daha da fazla önem verip 9 dakikalık uzatma anlarını da atlatıp 3 puanın sahibi oldu.

İkinci yarının başında Veysel'in gördüğü kırmızı kartla 10 kişi oynamak zorunda kalan Kartaltepe takımı bir penaltı atışını da Kalecisi Eyüphan ile kurtarıp moral bulsa da devamını getiremedi.

Stat : Bayrampaşa Belediye

Hakemler : Mehmetcan Güler, Can Bıyıkoğlu, Yasin Yılmaz

 Süper Amatör Küme 7.Grupta düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Güzelcespor ev sahibi olarak çıktığı maçta Beykoz İdman Yurdu’na 3-1 yenilerek hem son haftalardaki kötü gidişine dur diyemedi hem de ligde kalma umutlarını zora soktu.                    Güzelce Turgay Şeren Stadı’nda oynanan maça Beykoz İdmanyurduspor takımı adeta golle başladı. 4. Dakikada kazandığı penaltıyı Ekim Karakuş’la gole çeviren Beykoz İdman Yurdu deplasmanda 1-0 öne geçti. Güzelcespor ilk yarı sonuna kadar beraberlik golü için yüklenmesine rağmen aradığını bulamayınca soyunma odasına konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle gidildi. 

Maçın ikinci yarısıyla birlikte tempo iyice yükseldi. Güzelcespor beraberlik için yüklenirken konuk takım savunmada açıklar vermeye başladı. Beykoz İdmanyur…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum