KAVACIK EVİNDE SİFTAH YAPMAK İSTİYOR

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda Boğaziçi derbisinde Kavacıkspor ile Çengelköyspor takımları önemli bir maça çıkacaklar.

KAVACIK EVİNDE SİFTAH YAPMAK İSTİYOR
18 Ekim 2024 - 23:01
Geride kalan 3 hafta sonunda grupta Çengelköyspor 9 puanla lider durumda iken, ev sahibi Kavacıkspor ise topladığı 7 puanla 4.sırada yer almakta.

Kavacıkspor Takımı Antrenörü Murat Yılmaz üzüntü verici bir maç yaşadıklarını hatırlatırken, " Göktürk Sarayspor maçı sonucu ve kararları bizi çok üzdü. Yeni hafta hazırlıklarımız devam etmekte. Pazar Günü evimizde Çengelköyspor ile son derece kritik bir maça çıkacağız. Tabii ki evimizdeki müsabakadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Biz rakibe göre oynayan bir takım değiliz, bunu herkes bilir, Çengelköyspor maçımız da oldukça tempolu ve gol için sıklıkla ataklara çıktığımız maçlardan bir şeklinde geçecek " diye konuştu.

Kavacık Spor Kulübü Başkanı Enes Kararmaz'da açıklamasının başında Göktürk Saray maçına vurgu yaptı... Başkan Kararmaz, bu tür bariz sonuca etki eden hakem hataları yaşamak istemediklerini söylerlerken, " Kavacıkspor olarak yıllardır duruşumuz belli...biz çıktığımız her maçta ortaya güzel şeyler sunabilme düşüncesindeyiz. Yeter ki maçlarda adil bir yönetim olsun, kaybetmesini de kazanmasını da kendi içinde değerlendiren bir ekibiz. Grup Lideri de olan Çengelköyspor maçına galibiyet parolası ile çıkacağız. Kadromuz her geçen gün daha da oturmakta, genç kardeşlerimiz de önemli katkılar vermekte. Dolayısı ile maçı izlemeye geleceklere keyifli bir futbol ve galibiyet sevinci de yaşatmak istiyoruz " dedi.

Kavacıkspor-Çengelköyspor İstanbul Sal 1.Grup maçı 20 Ekim Pazar Günü Kavacıkspor15 Temmuz Şehitler Stadında Saat 15.00'de başlayacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum