KASTAMONULULAR DERNEKLERİNE YENİ GENEL BAŞKAN SEÇTİ

Kastamonulular Dayanışma Derneği ( KASDER), 21. Olağan Genel Kurulu Recep Şahin Köktürk Spor Kompleksinde gerçekleşti. Dernek Merkezinin Beykoz İlçesinde olmasının ardından gerçekleşen Genel Kurula ilgi büyüktü.

27 Mayıs 2024 - 09:37 - Güncelleme: 27 Mayıs 2024 - 10:14
21.Olağan Genel Kurulda Divan Başkanlığını Kastamonulu olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Hulisi Şentürk yaptı. Divanda görev yapan üyeler ise Ercan Kader, Av.Feyyaz Eskioğlu, Av.Dilara Göldereve Av.Gökçe Güz idi.

Divanın teşekkülü sonrasında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Genel Kurul için belirlenen tüm maddeler geçilip ibra edildi.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler Genel Kurula katılım sağlarken yoğun programından dolayı kısa bir konuşma yapıp Genel Kurulun hayırlı-uğurlu olmasını temenni etti.

Genel Kurulda konuşma yapan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay Kastamonu iline ait veriler ile sunduğu bir konuşmada bulundu. Uluay EYT ile emeklilik  hakkı kazanan dahil diğer gurbette yaşayan özellikle emekli hemşerilerini Kastamonu'da yaşamaya davet etti.

Uluay Genel Kurulda yaptığı konuşmanın bir bölümünde ise “Kastamonu'muz önemli bir turizm şehridir, maden şehridir, orman şehridir, tarım şehridir, sanayi şehri de olacaktır. Kış turizmi için Ilgaz, yaz turizmi için yaylalarımız kanyonlarımız, sahilimiz değerlendirilmeyi bekliyor” diye konuştu.

Uluay, Kastamonu’nun sağlık hizmetlerinden, yaşam kalitesinden, sanayi ve OSB yatırımlarından, Kastamonu’nun doğal ve ekonomik potansiyelinden, sanayi ve demiryolu projesinden bahsetti.

Genel Kurulda yarışa giren iki adayın belirlenen süre zarfında 15'er dakikalık konuşma süresi verildi.  

Genel Kurulda yaptığı konuşmada kendi dönemlerinde " Ben değil Biz anlayışı" nın hakim olacağına vurgu yapan Başkan Adaylarından Rahmi Sezer, Kastamonuluların artık Genel Kurul ve Kastamonu günlerinde buluşa döneminin olmayacağını, sosyal hayatın her daim içinde olacaklarını söyledi. İkinci konuşmayı yapan isim mevcut başkan Remzi Şen oldu.

Konuşmaların ardından geçilen oy verme işleminde kuyruklar oluştu. Kastamonulular Dayanışma Derneği ( Kasder ) 21.Olağan Genel Kurulunda toplam 458 oy kullanıldı. Bunların196 tanesini mevcut başkan Remzi Şen, 262'sini ise Rahmi Sezer aldı ve Sezer yeni dönemin Başkanı oldu.

Kasder Genel Merkez Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu ;

Rahmi Sezer, Adem Ova, Alina Şanlı, Cemal Çelik, Emine Çelik, Ali Rıza Yıldırım, ERcan Alioğlu, Erol Şahin, Hakan Kuzuahmet, Hasan Ali Çetin, Hüseyin Sel, İbrahim Şengül, Murat Bal, Mehmet Akyıldız, Murat Saygın, Mustafa Terzi, Muhammed Kaynar, Nedret Apaydın, Nihat Aygün, Nihat Sezer, Niyazi Kütük, Nuri Uçar, Nuri Uz, Osman Tellioğlu, Ahmet Gündoğdu, Ramazan Söyünmezoğlu, Recep Özdemir, Sadık Yılmaz, Salim Mıstaçoğlu, Sami Yapar, Semih Yeliz, Sevim Özsoy, Şenol Özdemir, Şerafettin Ay, Vedat Berber, Yunus Kökden, Yaşar Kartal, Ziver Kader

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum