İyi Parti ilçe Başkanı Ofluoğlu; Aday çıkarmasınlar bizi destelesinler

Gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısı düzenleyen Üsküdar İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Ofluoğlu gündemi ve yerel seçimler hakkında konuştu.

İyi Parti ilçe Başkanı Ofluoğlu; Aday çıkarmasınlar bizi destelesinler
09 Ekim 2023 - 21:59
Üsküdar ilçe merkezinde basınla bir araya gelen Üsküdar iyi Parti ilçe başkanı Hasan Ofluoğlu yerel seçimler ile ilgili " biz 81 il ve bağlı ilçelerinde   kendi adaylarımızla 31 Mart seçimlerine girerek yerel iktidara talibiz " dedi.

Bu konudaki eleştirilere de cevap veren Ofluoğlu, "Bizim seçimlere yalnız girmemizi eleştirenlere diyoruz ki, eğer biz seçimlere girmekle Ak partinin ekmeğine yağ sürdüğümüzü iddia edenler varsa, o zaman onlar aday çıkarmasınlar ve bizi desteklesinler. Biz hem genel hem de yerel iktidara talip bir partiyiz. Bizim kendi politikaları olan hem ülkeyi hem de yerel yönetimleri daha iyi yönetecek kadrolara sahiz. Başka siyasi partilerin güdümüne girecek siyasi bir teşekkül değiliz" dedi.      

Ofluoğlu "Biz Üsküdar İYİ Parti olarak teşkilatımızla iyi bir aday ve ekiple Üsküdar'ı yönetmeye hazırız. Biz siyasi parti olarak başka siyasi partilere karşı olarak değil kendi yapacaklarımızla ve kendi doğrularımızla milletimizin karşısına çıkacağız. Biz ülkemiz ve halkımızın hayrına olacak her iş ve projeye evet demekle beraber, ülkemiz ve halkımızın zararına olacak işlere de karşıyız. Biz siyasi parti olarak ülkemiz ve halkımız için varız. Biz şu anlayışa tamamen karşıyız. Tayyip Erdoğan gitsin de kim gelirse gelsin siyasetini tasvip etmiyoruz. Ne yani Selahattin Demirtaş mı gelsin diyelim. Asla böyle bir söylemi ve siyasi anlayışı doğru bulmuyoruz. Biz kendi adımıza çıkmış siyasi bir partiyiz ve kendi politika ve siyasi anlayışımızla halkımızın karşısına çıkarak halka bunları anlatacağız ve başarılı olacağız" şeklinde konuştu.             


Hasan Ofluoğlu "Üsküdar'ın sorunları ile ilgili de mimar, mühendis ve hukukçulardan oluşan bir komisyon oluşturduk ve Üsküdar'ın en büyük sorunu olan eski binaların vatandaşı mağdur etmeden yenilenmesi için çalışma yapıyoruz. Üsküdar'ın tarihi dokusunu bozmadan yenilemek için çalışıyoruz “dedi.                  

Yerel seçimlere vatandaşın karşısına iyi bir ekiple çıkacaklarını da söyleyen Ofluoğlu, "Üsküdar'ı bu halk İYİ Parti kadrolarına emanet edeceğine inanıyoruz" dedi.
Adaylık konusuna da değinen OfluoğluéHer ilçe başkanı pootansiyel belediye başkan adayıdır, doğal olarak bende adayım, tabi süreç içinde birçok aday çıakcaktır. Partimizde bu potansiyel var. Biz teşkilatımızın içinden çıkacak her adayın yanında olacaklarını söyledi.


Kahvaltılıya ilçe Başkanı Hasan Ofluoğlu yansıra Üsküdar belediye meclis üyesi A.Kadir Ekşi, İlçe yöneticileri Murat Karaca, Sezer Engin, Fatih Topçu, Meltem Sarp ve Ahmet Mertol katıldı.      

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum