ISPARTA'YA SANATÇI BAŞKAN ADAYI

Gazetemiz  İstanbul Flaş ta makaleleri yayınlanan  Hamdi Gültekin Isparta ili bağımsız belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı. Üsküdarlı yazar-sanatçı İstanbul büyükşehir  belediyesi 28 yıllık tecrübesiyle aslen İslâmköylü olan Gültekin rahmetli Süleyman Demirel'in yolunda görünüyor.

ISPARTA'YA SANATÇI BAŞKAN ADAYI
18 Şubat 2024 - 17:42
ISPARTA BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMDİ GÜLTEKİN
KİMDİR 

1981 İslamköy doğumludur. Bağımsız  Aday olan Hamdi Gültekin ilk görev yeri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Dairesi başkanlığıdır.

Hamdi Gültekin, 5 adet kitabınıda burada yazmış.

İstanbul Büyükşehirin yetiştirdiği yazarlar arasındadır.

Bazı Avrupa başkentlerinde modern şehircilik bilgisini artırmak için gezilere katıldı. Ulaşım Dairesi  başkanlığına bağlı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğünde UBS yani ulaşım bilgi sistemleri bölümünde çalıştı. Doğrudan Başkan'a bağlı olan "Ukome" nin ilk genel koordinatörlüğünü yaptı. 

Ukome' nin şeffaflaştırılması ve ulaşım sorunlarının kamuoyuna açık yapılmasının adımlarını gerçekleştirdi. Atatürk'ün Isparta'ya gelişi üzerine bir çalışması da bulunuyor. 
İstanbul' un seçimle gelen 7 ayrı başkanıyla  28 yıl çalıştı.

657 olarak başladığı İstanbul Büyükşehir belediyesinde şef, müdür yardımcısı, müdürlük, yöneticilikler yaptı. Büyükşehir belediyesi sendika yönetiminin üst kurul üyeliğine seçilerek genel merkez delegesi oldu. İstanbul'da parti gözetmeksizin bazı belediye başkanlarına kültürel projeler üreterek danışmanlık yaptı.

Hamdi Gültekin birikimlerini, tecrübelerini yansıtmak için 2024 yılı seçimlerinde Isparta'dan bağımsız belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum