İSLAMKÖYLÜ İŞ İNSANINDAN YENİ BİR GÜL MARKASI

Hamdi Gültekin siyaset alanında çalışmalarının yanında iş dünyasında yeni bir tasarımla markasını tanıtacak olan, İslamköylü iş insanı Hamdi Gültekin küresel boyutta ve ligde olmak zorundayız dedi.

İSLAMKÖYLÜ İŞ İNSANINDAN YENİ BİR GÜL MARKASI
02 Temmuz 2024 - 00:37
Isparta gülün kalitesiyle tanınmış tek ilimiz.  Ispartalı iş insanı, siyasetçi, yazar Hamdi Gültekin Gül ürünleri üzerine farklı bir tasarım ve çalışmayla yakında hem iş alanında hem de istihdam alanında yeni markasını sektörle tanıştıracak...
Kendi tarlalarını sadece gül üretimi için tahsis edeceğini belirten iş insanı bunu büyük bir ekiple yapacağız. İş geliştirme uzmanlarıyla çalışmak daima bilimsel bir hedeftir..
Dünya gül mamullerinin ℅65 'nin Türkiye karşılamakta Isparta bu alanda tek ilimiz. Fransa bu alanda bir adım önde görünüyor. Üstelik Isparta gülü sayesinde...
Şimdi bir de lavantamız dünyada ℅93 civarında ihtiyacını Isparta karşılıyor. Bunu değerlendirmemiz lazım iki markamız ilk sırayı paylaşırken yeni bir marka çalışması yapan Gültekin biz bu iki markayla gurur duyuyoruz dedi.
Rakip değil bu markalar bizim için kıvanç diyerek Isparta'da büyük bir ilgi ve sevgi sayesinde iş çevreleri tarafından destekleniyor.

Hamdi Gültekin siyaset alanında çalışmalarının yanında iş dünyasında yeni bir tasarımla markasını tanıtacak. İslamköylü iş insanı Hamdi Gültekin küresel boyutta ve ligde olmak zorundayız.

Sadece şehrimizi tanıtmak yeterli değil, ülkemizde tanıtmak bizim aslı görevimiz. Bizim hedefimiz yerelden evrensele giden yoldur.

Edirne'den Kars'a bizim insanımız her şeyin iyisine layık. Rize'de olsam çayı, Malatya'da olsaydım kayısıyı, Trabzon'da olsam Fındığı, Hakkâri’de olsam yaylaları, Bingöl'de olsam balı, Erzincan'da olsam peyniri yeniden dünyaya tanıtırdım diyor.

Ülkemizin her köşesi zenginlik ve doğmayı bekleyen yeni markalarla dolu. Isparta benim doğduğum yere borcum var. Atatürk 1934 de gül fabrikası kurulmasını emrediyor. Atatürk ilkeleri doğrultusunda bu alanda medeniyetler seviyesini aşmamız gerekiyor. Üniversite dahil çevre illerden görüş alan Hamdi Gültekin Fransa'nın liderliği bu alanda ileride görünüyor. Hedefimiz Avrupa liderleriyle yarışmak. Bu projenin ilk temellerini İstanbul büyükşehir belediyesinde çalışırken başlatan Gültekin 2024 de kendi şirketinin kuruluşunu gerçekleştirdi...

Yeni markamızla bir çok kişiye istihdam sağlayacağımızı belirtiyoruz diyor.
Marka Lansemin tanıtımını İstanbul ve Isparta'da yapacak olan Gültekin gazetemize açıklamalar yaptı.

Yakında doğacak markasını açıklamaya hazırlanıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum