İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı;

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’in Kaymakamlık Resmi Sitesinden Yaptığı kutlama mesajı

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek'in "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" mesajı;
15 Temmuz 2024 - 00:56

Murat Sefa Demiryürek’in "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı

11.07.2024

Aziz milletimiz, tarihi boyunca ülkesine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine birlik ve beraberlik içerisinde bütün gücüyle sahip çıkmış, bu değerlerine saldıran hainlere asla geçit vermemiştir. Göklerdeki şanlı bayrağımızın çehresine ve vatan toprağının tertemiz sinesine uzanan düşmanca eller her daim bertaraf edilmiştir.

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil “Ya İstiklâl Ya Ölüm” diyerek cephelere koşan imanlı ve inançlı insanları olduğunu tüm dünyaya gösteren milletimiz, 2016 yılının 15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırarak, yazdığı kahramanlık destanı ile iradesini gasp etmeye girişen Fetöcü hainleri hüsrana uğratmıştır. 15 Temmuz, bu ülkenin hiçbir ferdinin unutmayacağı ve torunlarına unutturmayacağı ölümsüz bir gün olarak tarihe geçmiştir. 

Devletimizin kurumları ile, demokrasi ve milli iradeye gönülden bağlı güvenlik güçleriyle ve milletimizin destek ve dualarıyla ülkemizin geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiğimiz mücadeleden asla taviz verilmeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; şanlı direnişimizin yıldönümünde, hain darbe  girişiminin faili Fetöcü ihanet çetesini lanetliyor, geleceğine sahip çıkan İskenderunlu hemşehrilerimize ve bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Vatan uğrunda canlarını feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum