HAFİZE ÇINAR GÜNER'İN ÇOCUK KİTABI "ASLAN'IN DOĞUM GÜNÜ" RAFLARDA

Dinozor Çocuk, Hafize Çınar Güner’in kaleme aldığı Aslan’ın Doğum Günü adlı çok sevilen kitabını Berna Dörtpınar’ın yenilediği resimleri ve yeni boyutuyla yeniden bastı

HAFİZE ÇINAR GÜNER'İN ÇOCUK KİTABI "ASLAN'IN DOĞUM GÜNÜ" RAFLARDA
11 Haziran 2024 - 17:11

Yeni taşındığı ormandaki arkadaşlarının getirdiği doğum günü pastalarını bir türlü beğenmeyen ve verdiği tepkiyle istemeden de olsa onları korkutan Aslan’ın hikâyesini anlatan kitap, minik okurlara arkadaşlık, önyargılar ve birbirini anlamak üzerine sevimli bir masal sunuyor.

Hafize Çınar Güner’in yazdığı Aslan’ın Doğum Günü, Berna Dörtpınar’ın yeniden resimlediği yeni baskısıyla, Ayrıntı Yayınları’nın çocuk kitapları markası Dinozor Çocuk’tan çıktı.

Yaşasın, bugün Aslan’ın doğum günü! Yeni taşındığı ormandaki arkadaşları doğum gününü hatırlayacak mıydı acaba? Aslan bunu çok merak ediyor. Neyse ki çok geçmeden kapısı çalmaya başlıyor. Tak, Tak, Tak! Arkadaşları ellerinde pastalarla kutlamaya geliyor ama Aslan gelen pastaları hiç mi hiç beğenmiyor. “Bööö... Hiç sevmem!” diye kükreyip duruyor. Peki bu işin sonu nereye varacak? Aslan gün bitmeden nasıl bir kutlama yapacak?

Dinlemek, anlamak, empati kurmak ve farklılıklara dair eğlenceli bir masal.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum