GÜMÜŞSUYUSPOR'DAN 2 İMZA HABERİ VAR

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Gümüşsuyuspor'da yeni hafta iki anlaşma haberi ile başladı. 

GÜMÜŞSUYUSPOR'DAN 2 İMZA HABERİ VAR
23 Temmuz 2024 - 16:34 - Güncelleme: 23 Temmuz 2024 - 16:37
Yeşil-Beyazlı ekip ilk olarak geçen sezon da takımda Teknik Sorumlu İrfan Avşar'ın yanında yardımcı antrenör olarak görev yapan Uluç Karık ile yeni sezon için anlaşma sağladı.

Boğaziçi temsilcisinde Antrenör İrfan Avşar iyi bir ikili oluşturduğu Uluç Karık ile birlikte görev yapacak olmasının yükünü hafifleteceğini söylerken, " Değerli hocam ile bu sezon da Gümüşsuyuspor için kolları sıvadık. Elimizde oldukça geniş bir liste var. Bu listedeki isimler ile görüşmeler de devam etmekte. Transfer Komitemizdeki yöneticilerimiz bu sezon semtlerinde dikkatleri çekecek bir takım için yoğun mesai harcamakta, minnettarız " diye konuştu.

ŞÜKRÜ ŞİRİN GÜMÜŞSUYUSPOR'DA

Gümüşsuyuspor'da ikinci imza haberi ise son derece tecrübeli bir futbolcu olan kariyerinde şampiyonluklar bulunan Şükrü Şirin ile geldi. 36 yaşındaki deneyimli futbolcu Gümüşsuyuspor'a katkıda bulunmaktan mutlu olduğunu söylerken, " Geçen sezon yaşadığım şampiyonlukların ardından bu kez aynı başarıyı arkadaşlarımla birlikte yaşamak istiyorum. Anlaşma her iki taraf için de hayırlı olsun " dedi.

Futbolculuk kariyerine 2005 yılında Kozyatağı İdmanyurduspor altyapısında başlayan Şükrü Şirin ardından sırasıyla Yenisahraspor, Beykoz Elmalıspor, Ataşehir Yoncaspor, Acıbadem Üsküdarspor, Maltepe Sahilspor, Girne Gençlikspor, Kaynarcaspr, İçerenköy İdmanyuduspor, Maltepe Fındıklıspor, Girne Gençlikspor ve Üsküdar Çınarspor takımlarında forma giydi. 

Şükrü Şirin geçen sezon ilk olarak Girnespor ile şampiyonluk yaşadıktan sonra ikinci transfer döneminde formasını giydiği 2.Amatör Lig takımlarından Üsküdar Çınarsapor ile de aynı başarıyı yaşamıştı.

Günün ardından bir değerlendirmede bulunan Gümüşsuyuspor Transfer Komitesi Üyelerinden Burak Müldür, " Hedeflediğimiz yolda acele etmeden emin adımlarla yürüyoruz. Teknik Kadromuzun ilettiği liste kapsamında futbolcularla görüşmelerimiz devam ediyor. Bu ana kadar gayet iyi bir yol katettik. Öte yandan İrfan Hocamızın Teknik anlamda en büyük destekçisi olan Ulaç Kırık ile yeni sezon için de birlikte olacak olmamız da gücümüze güç katacak " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum