GÜMÜŞSUYUSPOR'DA STRES YOK HEYECAN ÇOK

İstanbul 1.Amatör Lig Grubunda Beykoz İlçesini temsil edecek olan Gümüşsuyuspor'da 2023-24 sezonu antrenmanları devam ediyor.

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA STRES YOK HEYECAN ÇOK
05 Ekim 2023 - 18:25
Yeşil-Beyazlı ekip Cumartesi günü Beykoz Stadında oynayacağı ve takım kadrosunu belirleyeceği, netleştireceği çift kale maçı o gün yapılan Bisiklet Yarışı nedeniyle yollar kapandığından iptal etmek zorunda kalmıştı.

Gümüşsuyuspor Antrenörü İrfan Avşar antrenmanlarının yoğun biçimde devam ettiğini söylerken, " Hafta sonunda lig müsabakaları nedeniyle günü ve saatinin daha sonra açıklanacağı karşılaşmada İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grubunda yer alan ve haftayı Bay olarak maç yapmadan geçirecek Ortaçeşmespor ile biz hazırlık maçına çıkacağız. Bu karşılaşmada özellikle genç oyuncularımızın gelmiş oldukları seviyeyi görmek istiyorum. Bu yüzden hepsine şans verme niyetindeyim " diye konuştu.

Gümüşsuyuspor Genel Kaptanı Necdet Kocaman ise 28 Ekim'de başlayacak lig maçlarına kadar planlı-programı bir çalışmanın yapılmakta olduğuna vurgu yaparken, " Biz bu sezon mahallemizi ligde en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız. Özellikle de kadromuzdaki genç arkadaşların kariyerleri için ciddi bir gayret sarf etmeleri gerekmekte, şu ana kadar her şey yolunda gitmekte. Aceleci olmayacağız, sabırla yarınların Gümüşsuyuspor'u için de ideal, kalıplaşmış bir kadro ortaya çıkmalı. Yoksa bu şartlarda takımların transfer için harcayacakları paraları bulmaları çok zor. Futbolcularımız üzerlerinde bir baskı kesinlikle hissetmemeli çünkü onlar için düşündüklerimizi, beklentilerimizi çok iyi bilmekteler " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN  ( ER-HA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum