GİRAY ŞİPİT'İN YENİ TEKLİSİ "BİTTİ GİTTİ" YAKINDA YAYINDA

Giray Şipit, yeni teklisi "Bitti Gitti" ile hayranlarını bir kez daha etkilemeye hazırlanıyor. Geçmişte yayımladığı "Senin Adaletin", "Zamanı Gelmişti" ve "Sana Kalmayacak" gibi hitlerle büyük beğeni toplayan sanatçı, bu kez de derin ve duygusal bir çalışmayla piyasada yerini alacak.

GİRAY ŞİPİT'İN YENİ TEKLİSİ "BİTTİ GİTTİ" YAKINDA YAYINDA
24 Ağustos 2024 - 14:45
 

"Bitti Gitti", Giray Şipit'in kişisel deneyimlerinden yola çıkarak kaleme aldığı ve samimiyetiyle dikkat çeken bir şarkı. Sözlerinde ilişkilerde yaşanan hayal kırıklıklarını, yanlış anlaşılmaları ve bu süreçteki içsel mücadeleleri etkileyici bir şekilde anlatıyor. Bu şarkıda, dinleyiciler Giray Şipit'in duygusal dünyasına adım atarken, kendi yaşamlarından izler bulabilecekler.

Şarkının sözleri, yanlış zamanlarda yaşanan yanlış ilişkilerden ve bu ilişkilerin getirdiği duygusal yıpranmalardan bahsediyor. "Yanlış zaman, yanlış sanan insanlardan yok fayda inan" gibi güçlü ifadelerle başlayan "Bitti Gitti", Giray Şipit'in içsel bir hesaplaşmasını müzikseverlerle paylaşıyor. Sanatçının vokal performansı ve şarkının etkileyici düzenlemesi, dinleyicilere derin bir müzikal deneyim sunuyor.

Gram Müzik etiketiyle yayınlanan "Bitti Gitti", Giray Şipit'in müzikal yolculuğunda yeni bir dönemin habercisi. Bu duygusal ve etkileyici şarkı, tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşuyor.

Söz & Müzik: Giray Şipit
Düzenleme, Mix & Mastering: Umut Tosun
Perküsyon: Selim Bölükbaşı
Davul: Bedrettin Göçmen
Akustik, Elektrik Gitar: Giray Şipit
Bas Gitar: Burak Güngörmüş
Kayıt: Volkan Cebeci
Yardımcı Mühendis: Mesut Kadız
Stüdyo: Moda101
Yapım: Gram Müzik
Yapımcı: Oğuzhan Güngörmüş


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum