GAZETECİLERE İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Türk Eğitim Derneği (TED) ile gazetecilerin yabancı dil eğitimine katkı sağlamak için bir protokol imzaladı.

GAZETECİLERE İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİ
22 Eylül 2024 - 17:32
Haftada 3 gün ve bir yıl süreyle yapılacak Yabancı Dil Semineri 20-50 yaş grubundaki aktif tüm gazetecilere açık olacak.

Başvurular 20 Eylül-26 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak Başvurular alındıktan sonra seviye belirleme sınavı düzenlenecek. Sınavdan sonra seminer için 30 asıl 10 yedek gazeteci seçilecektir. Seminer ücretsizdir. Proje kapsamında İstanbul’da 216 saat dil semineri verilecek.

Seminere devamlılık zorunluluğu bulunuyor.


Projeye katılmak isteyen gazeteciler bu linkten  https://docs.google.com/forms/d/1WavhcIToWNR6KiC-vTrWuZ920InuXURxGbgvN2pfRsU/edit kayıtlarını yaptırabilirler. Kayıttan sonra sınav tarihi elektronik posta ve kısa mesaj yoluyla paylaşılacaktır.

Türkuyi Gazeteciler Cemiyeti'nden yapılan dujyuruda  proje ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı;
 

PROJE İLE İLGİLİ DUYURU

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Türk Eğitim Derneği (TED) ile gazetecilerin yabancı dil eğitimine katkı sağlamak için bir protokol imzalamıştır. Haftada 3 gün ve bir yıl süreyle yapılacak Yabancı Dil Semineri 20-50 yaş grubundaki aktif tüm gazetecilere açıktır. Başvurular 20 Eylül-26 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. BAŞVURULAR ALINDIKTAN SONRA SEVİYE BELİRLEME SINAVI DÜZENLENECEKTİR. SINAVDAN SONRA SEMİNER İÇİN 30 ASIL 10 YEDEK GAZETECİ SEÇİLECEKTİR. Seminer ücretsizdir. Proje kapsamında İstanbul’da 216 saat dil semineri verilecektir. Devamlılık zorunluluğu bulunmaktadır. Kayıttan sonra sınav tarihi elektronik posta ve kısa mesaj yoluyla paylaşılacaktır. Bilgilerinize sunarız.  

TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİM KURULU


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum