Gazeteciler Güçbirliği 4 Başkan Adayını bir Araya Getirdi

Merkezi Ataşehir'de bulunan Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği ile Çekmeköy merkezli Yüzüncü Yıl Gazeteciler Derneği, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği“nin kolaylaştırıcılığında dün iftarda bir araya gelen bölge gazetecileri ve basın çalışanları güç birliği mesajı verirken, Ataşehir'de belediye başkan adaylığı için yarışan dört siyasetçiyi de bir araya getirdi. Etkinliğe katılan İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, programı gereği etkinlikten erken ayrılırken, Yeniden Refah Partisi adayı Bülent Tüylü, Memleket Partisi adayı Reşat Şahin Öztürk ve AK Parti adayı Mustafa Naim Yağcı gazetecilerin güç birliğini destekleyen siyasiler oldu.

Gazeteciler Güçbirliği 4 Başkan Adayını bir Araya Getirdi
27 Mart 2024 - 15:05 - Güncelleme: 27 Mart 2024 - 15:16
Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği“nin de tam destek verdiği iftar programı, yerel ve ulusal alandaki usta gazetecilerin katılımıyla daha da renklendi. Ancak, geceyi en dikkat çeken gelişme, Ataşehir“in belediye başkan adaylarının bir araya gelerek, medya mensuplarıyla samimi bir sohbet ortamında bulunmasıydı. Bu adım, siyasetin ve medyanın toplumsal diyalog açısından nasıl birlikte hareket edebileceğinin önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği Başkanı Ufuk Bulut, gazeteciliğin örgütlü bir basının önemine vurgu yaparak, medyanın dördüncü kuvvet olarak toplumdaki önemine değindi. Aynı zamanda, 100 Yıl Gazeteciler Derneği Başkanı Yavuz Yılmaz da dernek çalışmaları ve gazeteci dayanışması konularında önemli açıklamalarda bulunurken, Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri Derneği (GASSOPDER) Başkanı Yaşar Kaba  güçbirliği kararının önemli bir gelişme olduğunu önümüzdeki süreçte birlikte öenmli çalışamalar gerçekleştireceklerini söyledi.

Ak Parti“nin Ataşehir belediye başkan adayı Mustafa Naim Yağcı, gazetecilere hitaben yaptığı konuşmada, "Varsın halkın sesi oluyoruz, sizlerle birlikte..." diyerek, medyanın önemine vurgu yaptı. Ancak, bu buluşmaya İYİ Parti“den Ataşehir belediye başkan adayı Ali Coşkun, Yeniden Refah Partisi“nden belediye başkan adayı Bülent Tüylü, memleket Partisi Belediye Başkan adayı Reşat Şahin Öztürk ve Fatih Sinan Yılmaz da katıldılar. Siyasilerin ve medyanın bir araya gelerek, toplumsal meseleleri tartıştığı bu tarz etkinliklerin öneminin altı çizilirken, Ataşehir“deki bu buluşmanın örnek bir dayanışma ve diyalog örneği olduğu belirtildi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum