"gather-in" YENİ FONKSİYONU "gather now"U KULLANICILARINA DUYURDU

Dünyanın dört bir yanından insanları ilgi alanları doğrultusunda çevrimiçi mekânlarda bir araya getirerek uzakları yakın eden ve dileyen herkesin kendi çevrimiçi mekânını açarak müdavimlerini̇ ağırlayabildiği sosyal video platformu gather-in, “Bağlan, tanış, kaynat: Bir tıkla yeni arkadaşlıklar kur” mottosuyla gather now’ı duyurdu

"gather-in" YENİ FONKSİYONU "gather now"U KULLANICILARINA DUYURDU
19 Eylül 2024 - 17:42

Dünyanın her köşesinden kullanıcıların 7/24 açık çevrimiçi bir mekânda sosyalleşebilecekleri, yeni arkadaşlar edinebilecekleri bu yeni fonksiyonla, gather in topluluğunun daha da güçlenmesi amaçlanıyor.

Platformun en yeni fonksiyonu gather now için 18 Eylül’de İstanbul, Londra ve Berlin’de eş zamanlı olarak büyük bir açılış gerçekleşti. Üç şehirde aynı anda özel olarak düzenlenen bu açılışa ek olarak, platformun kullanıcıları da birçok farklı şehirde kendi düzenledikleri buluşmalarda bir araya geldiler.

Çevrimiçi mekânlardan oluşan gather-in’in giderek büyüye nglobal mahallesinde her ay onlarca yeni mekân açılıyor ve birçok kişi yeni insanlarla tanışarak yeni toplulukların bir parçası haline geliyor. Memet Ali Alabora’nın da kurucuları arasında yer aldığı gather-in’de herkes kendi ilgi alanlarına göre hem buluşmalara katılma hem de kendi̇ mekânını açarak dünyanın her tarafından konuklarını dijital ortamda ağırlama imkânı buluyor. gather-in’in her zevke hitap eden çevrimiçi mekânlarında her ay sinemadan meyhaneye, ilişkilerden meditasyona, kitaplardan iş hayatına birçok farklı konuyu ele alan onlarca buluşma gerçekleşiyor.

Hem çevrimiçi hem yüz yüze olarak bir araya gelindi

Her gün dünyanın dört biryanından kullanıcıları aynı ilgi alanları etrafında bir araya getiren sosyal video platformu gather-in şimdi de, yeni en yeni fonksiyonu gather now ile yeni bir dönemi başlattı. 7/24 açık çevrimiçi bir mekânda sosyalleşme ve yeni arkadaşlar edinme imkânı sunan gather now için 18 Eylül Çarşamba akşamı İstanbul, Londra ve Berlin’de eş zamanlı olarak büyük bir açılış partisi gerçekleşti. Aynı akşam Paris, Stockholm, Sydney, Viyana, Ankara gibi dünyanın birçok farklı noktasında yaşayan kullanıcılar da, gather now için kendi şehirlerinde yüz yüze buluşmalar organize ederek eğlenceli vakit geçirdi. Yüz yüze bir araya gelemeyen kullanıcılar ise her zamanki gibi çevrimiçi olarak gatherin.life adresinde buluştu.

Yeni fonksiyon gather now nedir?

gather-in’in yeni fonksiyonu gather now, ana sayfadan tek bir tıkla kullanıcıların ortak ilgi alanları doğrultusunda bir araya gelmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, giriş yapmadan önce doldurdukları bir anketle kendilerine uygun, kafa dengi insanlarla tanışma fırsatı buluyor. Anket cevapları, kullanıcıların profillerinde yer alıyor ve yeni arkadaşlarına onları daha iyi tanımaları için sosyal ipuçları veriyor. gather now’da masalar, kullanıcıların ilgi alanlarına göre ayrılıyor. Kitapseverler, kitap üzerine derin tartışmalar yapmak için Kitapçı masasına oturabilirken, yemek tarifleri paylaşmak isteyenler Mutfak masasında bir araya gelebiliyor. Beyaz Yaka masasında profesyonel ağlar genişletilirken, Kaynatma masası ise özgürce sosyalleşme imkânı sunuyor. Kullanıcılar, gather now’da istedikleri masaya geçerek tanıdıkları ya da tanışacakları arkadaşlarıyla sohbeti derinleştirebiliyor.

gather-in HAKKINDA

gather-in arkadaşlarınızla birlikte online olarak sosyalleşebileceğiniz, kendi buluşmalarınızı yaratabileceğiniz, yeni arkadaşlıklar ve güzel tesadüflerle temas edebileceğiniz, diğer video konferans ortamlarına benzemeyen bir deneyim. Özü; insanları bir araya getirmeyi seven, sırf bunun için yazılım yaratan ve yetinmeyip bir de bu yazılım içine kendine has bir konsept yerleştiren bir ortam.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum