GASTRONOMİ UZMANLARIYLA GLUTENSİZ LEZZET KEŞFİ
Güvenilir Ürün Platformu tarafından gıda ve tarım sektörünün uzman STK’ları, kurumları ve Tarım ve Orman Bakanlığı ortaklığında düzenlenen 3. Güvenilir Ürün Zirvesi önemli workshoplara ev sahipliği yapacak. Danet desteği ile gerçekleştirecek “Tatlarda Özgürlük: Glutensiz Lezzet Keşfi” workshopu dikkat çekici isimleri de bir araya getirecek.
21 Eylül 2024 - 18:04
8 Ekim’de 3’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Güvenilir Ürün Zirvesi bu yıl da
workshoplarıyla çok konuşulacak.
Son dönemin önemli başlıklarından gluten kullanımının ana temaya alındığı workshoplarda çölyak hastaları için lezzetli reçete alternatifleri denenirken, konunun uzmanları doğru bilinen yanlışları açığa kavuşturacak.
“Tatlarda Özgürlük: Glutensiz Lezzet Keşfi” ismiyle düzenlenen workshopta ünlü şef Özlem
Mekik, Danet et şarküteri ürünleriyle glutensiz reçete denemeleri yapacak.
Moderatörlüğünü Gastronomi Yazarı Talip Bayram’ın üstleneceği etkinliğin diğer konuşmacıları ise; Çölyakla Yaşam Derneği Gönüllüsü Fatma Özyürek, Danet Kalite Güvence Yöneticisi Furkan Uluçay ve Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Görevlisi Çise Gökçe olacak.
Katılımcılar glutensiz mutfakla ilgili bilgi edinirken, aynı zamanda lezzetli tariflerin
hazırlanışına bire bir tanıklık etme şansı yakalayacaklar.
Etkinliklere ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com.tr ‘yi ziyaret edilebilir.
workshoplarıyla çok konuşulacak.
Son dönemin önemli başlıklarından gluten kullanımının ana temaya alındığı workshoplarda çölyak hastaları için lezzetli reçete alternatifleri denenirken, konunun uzmanları doğru bilinen yanlışları açığa kavuşturacak.
“Tatlarda Özgürlük: Glutensiz Lezzet Keşfi” ismiyle düzenlenen workshopta ünlü şef Özlem
Mekik, Danet et şarküteri ürünleriyle glutensiz reçete denemeleri yapacak.
Moderatörlüğünü Gastronomi Yazarı Talip Bayram’ın üstleneceği etkinliğin diğer konuşmacıları ise; Çölyakla Yaşam Derneği Gönüllüsü Fatma Özyürek, Danet Kalite Güvence Yöneticisi Furkan Uluçay ve Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Görevlisi Çise Gökçe olacak.
Katılımcılar glutensiz mutfakla ilgili bilgi edinirken, aynı zamanda lezzetli tariflerin
hazırlanışına bire bir tanıklık etme şansı yakalayacaklar.
Etkinliklere ücretsiz kayıt için www.guvenilirurunplatformu.com.tr ‘yi ziyaret edilebilir.
FACEBOOK YORUMLAR