FERİT İNAL LİSELİLERİN BULUŞMASI RENKLİ GEÇTİ

Beykoz’un köklü okullarından Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi’nin mezunları okul bahçesinde düzenlenen pilav gününde bir araya geldi. 

FERİT İNAL LİSELİLERİN BULUŞMASI RENKLİ GEÇTİ
05 Haziran 2024 - 00:30
Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi mezunları, Mezunlar Derneği’nin düzenlemiş olduğu pilav günü etkinliğinde hasret giderirken ortaya renkli mi renkli görüntülerde yansıdı.

Her sene renkli görüntülere sahne olan Pilav Günü etkinliğine oldukça sıcak ve gün içinde yaşanan sınav maratonuna karşın hatırı sayılı bir katılım vardı.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Genel Kurulun ardından Alaattin Kılıç Başkanlığındaki Yeni Mezunlar Derneği Yönetimi hafta içinde başlayan yoğun mesaileri ile hafta sonundaki programın başarılı bir şekilde geçmesi için mesai harcadı.

Okul Bahçesinde güneşin etkisinin kırılması için büyük ebatlı bir tente çekilirken her zaman olduğu gibi bol sohbetli ve eğlenceli bir program yaşandı.

Bünyesinden Beykoz Belediye Başkanları, Profesörler ve birçok meslek dalında tanınmış başarılı isimleri çıkaran okulun vefat eden mezun öğrenci ve öğretmenleri yad edildi.



Paşabahçe Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği’nin pilav gününe Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Sucuoğlu, Meclis Üyeleri Uğur Gökdemir ve Gülsüm Yılmaz, Melih Karakaya, Özgür Özçelik, Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu, Pşaabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Okul Müdürü Dursun Şen, Dernek Üyeleri, okul mezunları ve bazı öğrenciler katıldı. 

Boğaz’ın İncisi Ferit İnal Anadolu Lisesi Pilav gününde konuşan Paşabahçe Ahmet Ferit İnal Anadolu Lisesi Okul Müdürü Dursun Şen, katılımcıları Beykoz'un İncisi olarak nitelendirdiği Okulun Pilav gününe katılanlara hoş geldiniz dilekleri ile teşekkürlerini iletti.

Okul Müdürü Şen, yaptığı konuşmada “Okulumuzdan mezun olmuş ve görev yapan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bizimler beraber. Okulum adına bugün burada olan herkese teşekkür ediyorum. Bir okul velileri, öğrencileri ve öğretmenleriyle değer kazanıyor. Nasıl ki öğrenciler okullarından mezun olduklarında iyi üniversitelere giderek okullarını temsil ediyorlarsa mezunlarımız için de aynısı geçerli.” diye konuştu.

Lisenin bir kültür olduğunu ve Ferit İnal Lisesi’nin de marka olmayı hak eden bir okul olduğunu kaydeden Şen, sözlerini şöyle sonlandırdı;

“Sizler çalışma hayatınızda ben Ferit İnal mezunuyum dedikçe bir marka haline geliyor. Ferit İnal Lisesi başarılarla geçmişi olan bir okul, yeni mezunlarımızla okulumuzun marka değerini arttırmaya devam edeceğiz. Lise bir kültürdür. Ben inanıyorum ki öğrencilerimizin başarısıyla birlikte Ferit İnal Lisesi de Galatasaray, Kadıköy, Kabataş gibi bir yere gelecektir.”

Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Alaattin Kılıç yapmış olduğu konuşmasında özellikle yapmış olduğu katkı ve verdiği destekten dolayı okul mezunlarından da olan Alaattin Köseler'e teşekkürlerini iletti.
Başkan Köseler'in yoğun programından dolayı katılamadığı için ilettiği mesajı aktaran Alaattin Kılıç yine okul mezunlarından olan ve Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Taner Aksu'nun da selamlarını iletti. Yine Başkan Yardımcılarından olan Turgay Sucuoğlu'na katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Alaattin Kılıç konuşmasında Okulda görev yapmış olup programa katılım sağlayan öğretmenlerin isimleri de okuyup teşekkürlerini iletti. 

21 Yıl önce kurulmuş bir dernek olmalarına karşın bir dernek yerlerinin olmadığına vurgu yapan Alaattin Kılıç bu konuda destekçi olmalarını istedi. Okul Mezunlarının dernek merkezi olacak yerleri varsa burayı değerlendirebileceklerini de ileten Kılıç Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezinde Müzikli bir gece ve Sonbahar'da ise bir yemek organizasyonu yapacakları bilgilerini iletti. 

Kılıç konuşmasının son bölümünde ise binlerce mezun vermiş olan bir okulun Derneğe Üye 500 Mezununun olmasının üzüntü verici olduğunu söyleyip Üyelikleri Güncelleyip yeni üye kayıtları yapma yolunda çalışacaklarını da söyledi.

Ferit İnal Lisesi Mezunlarının Pilav Günü etkinliğinden Okul Mezunlarından da olan Memoli bir konser verdi. Okul eski öğrencileri aynı zamanda folklor ekibinde de yıllar önce sahne almış, görev yapmış isimler ile tam bir şölen yaşattılar. Okul Orkestrası da güne renk katan bir program yaptı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum