DÜNYANIN ÖNDE GELEN BEYİN CERRAHLARI 4-7 HAZİRAN'DA İSTANBUL'DA BULUŞUYOR

Yüzyılın Beyin Cerrahı olarak anılan Prof. Dr. M. Gazi Yaşargil adına, “Yaşargil Mikronöroşirürji Akademisi” kuruldu. Akademi, Prof. Dr. Yaşargil’in mikronöroşirürji alanındaki öncü çalışmalarını ve olağanüstü katkılarını onurlandırarak, genç bilim insanlarına ışık tutacak çalışmalara destek olmayı amaçlıyor.

DÜNYANIN ÖNDE GELEN BEYİN CERRAHLARI 4-7 HAZİRAN'DA İSTANBUL'DA BULUŞUYOR
31 Mayıs 2024 - 18:13 - Güncelleme: 11 Haziran 2024 - 13:44

Yaşargil Mikronöroşirürji Akademisi’nin ilk kongresi Prof. Dr. Uğur Türe’nin başkanlığında 4-7 Haziran 2024 tarihlerinde İstanbul Yaşilyurt  Renaissance Polat İstanbul Hotel'de düzenlenecek.  


Dünyanın önde gelen beyin cerrahlarını bir araya getirecek ve beyin cerrahisi alanındaki son gelişmelerin ele alınacağı bu etkinlikte, Prof. Dr. Yaşargil’in tıp dünyasında bıraktığı kalıcı etkiler de konuşulacak.

Bilimsel programı takip etmek üzere tüm dünyadan yüzlerce beyin cerrahının İstanbul’da bulunacağı organizasyonda, pek çok dünya ülkesinden alanında farklı çalışmaları ile tanınan çok sayıda konuşmacı yer alacak.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Uğur Türe moderatörlüğünde gerçekleştirilecek basın toplantısında, Prof. Dr. Ossama Al-Mefty (Yaşargil Mikronöroşirürji Akademisi Başkanı - Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi, ABD), Prof. Dr. Ali F. Krhist (Yaşargil Mikronöroşirürji Akademisi Genel Sekreteri - Arkansas Nörolojk Bilimler Enstitüsü, ABD) ve Prof. Dr. Mustafa Başkaya (Kongre Bilimsel Komite Başkanı -Wisconsin Üniversitesi Tıp Fakültesi, ABD) hazır bulunacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum