DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ 15.KEZ KUTLANDI

Bu sene Beykoz Belediyesinin katkıları ile 15.Kez düzenlenen Dünya Beykozlular Günü kutlamaları renkli anları da beraberinde getirdi.

DÜNYA BEYKOZLULAR GÜNÜ 15.KEZ KUTLANDI
20 Ağustos 2024 - 21:31
Kutlama Programı çerçevesinde ilk etkinlik Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in beraberinde Beykoz tribünleri sakinleri ile Beykoz İlçesinin Adı Efsaneleşmiş sembol isimlerinden Kelle İbrahim'in Yalıköy Mahallesi Gazi Yunus Mezarlığındaki Kabrini ziyaret etmeleri ile başladı.

Buradaki programa katılan Beykoz Futbol Takımında Futbolculuk kariyeri olan ve 1985-86 Sezonu TFF 3.Lig Şampiyonu olan Takımın Antrenörü Recep Gürbaşak'da vardı. Gürbaşak Kelle İbrahim ile ilgili bazı anıları paylaştı.

Dünya Beykozlular Günü Programı için ikinci etkinlik Beykoz Meydanında yapılan buluşma ile geçekleşti. Burada toplumun değişik kesimlerinden Farklı Siyasi Partilerden, Derneklerden ve diğer Sivil Toplum Kuruluşlarından isimlerin de katılımı ile marşlar, şarkılar eşliğinde hareket saati beklendi.

Daha sonra Futbol Takımının TFF 2.Liginde mücadele edecek olması nedeniyle oldukça geniş bir katılım altında Beykoz Belediyesi Etkinlik Alanına kadar bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

Kortej Yürüyüş grupları güzergah boyunca verilen aralarla kutlama heyecanını üst seviyelere çıkarırken, yoldan geçen araçlardan da çalına kornalar ile coşkuya ortak olundu.

Beykoz Belediyesi Sahil Etkinlik Alanındaki Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken ardından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler bir konuşma yaptı. Köseler daha sonra Beykoz Futbol Takımı Teknik Kadro ve Futbolcularını Sahneye davet etti, onlarla birlikte üçlü çektirdi.

Programın bir başka bölümünde ise Sahilde etrafı aydınlatan bir meşale şovu gerçekleştirildi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum