DRAMATİK ve ROMANTİK BİR GÖÇ HİKÂYESİNİ ANLATAN "BAŞKA BİR HAYATTA" FİLMİ KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE SİNEMASI'NDA

Bahçe Sineması’nda 20 Ağustos’ta, Celine Song’un dramatik bir göç hikâyesi anlattığı ve yılın en iyi romantik filmi olarak gösterilen “Başka Bir Hayatta” (Past Lives) seyirciyle buluşacak!

DRAMATİK ve ROMANTİK BİR GÖÇ HİKÂYESİNİ ANLATAN "BAŞKA BİR HAYATTA" FİLMİ KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE SİNEMASI'NDA
15 Ağustos 2024 - 14:52 - Güncelleme: 15 Ağustos 2024 - 17:06

Dünya prömiyerini Sundance’te yapan film, hayatları farklı yönlere giden iki yakın çocukluk arkadaşı Nora ve Hae Sung’un, yıllar sonra yeniden bir araya gelmelerini konu alıyor.

“Başka Bir Hayatta”, bir yandan hüzünlü bir aşk hikâyesi anlatırken öte yandan göçmenlik ve aidiyet konularını da ele alıyor. Türk Tuborg A.Ş. katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nın biletleri Mobilet’te ve KüçükÇiftlik Park gişesinde!

İstanbullular, yaz boyunca KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de çimenlerin üstünde, lezzetli yiyecek ve içecek alternatifleri eşliğinde dünya çapında ses getiren yapımlarla buluşuyor.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması’nda 20 Ağustos Salı akşamı, Celine Song’un yazıp yönettiği “Başka Bir Hayatta”nın (Past Lives) gösterimi gerçekleşecek. Greta Lee, Teo Yoo ve John Magaro’nun başrollerini paylaştığı film, hayatları farklı yönlere giden ve yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki yakın çocukluk arkadaşı Nora ve Hae Sung’un hikâyesini anlatıyor. Nora ve Hai Sung, birbirlerine derinden bağlı iki çocukluk arkadaşıdır. Ancak Nora’nın ailesinin Güney Kore’den Kanada’ya göç etmesiyle birbirlerinden kopmak zorunda kalırlar. Birbirlerinden habersiz geçen yirmi yılın ardından kader onları New York’ta yeniden bir araya getirir. İkili,birlikte geçirdikleri bir hafta boyunca aşk ve kaderle ilgili sorularla yüzleşmek zorunda kalırlar. Dünya prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan “Başka Bir Hayatta”, yanı başımızdan geçip giden fırsatlar ve hayatın kaosu üzerine katmanlı bir anlatı sunuyor. Karakterler arasındaki ince ilişki dinamikleri ve sunduğu duygusal derinliği ile büyüleyerek kendi geçmişimizi gözden geçirmeye davet ediyor.

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması, her yıl olduğu gibi bu yıl da URU organizasyonu ve Türk Tuborg A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşiyor. Kapı açılış saati 19.30, film başlama saati 21.00 olan gösterimlerin biletleri Mobilet’ten ve KüçükÇiftlik Park gişesinden temin edilebilir.

Künye

Tür: Dram, Romantik

Süre: 1s 45dk

Ülke: ABD, Güney Kore

Türkçe Altyazı / 6+, 10A, Olumsuz Örnek

 

KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması 2024 Programı

20 Ağustos Salı            21.00  “Başka Bir Hayatta” (Past Lives) (2023)

27 Ağustos Salı            21.00  “Sadece Âşıklar Hayatta Kalır” (Only Lovers Left Alive) (2013)  

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum