CUMHURİYETKÖYSPOR'DAN ADINA YAKIŞIR BİR FİNAL ETKİNLİĞİ VAR

Cumhuriyetköy Spor Kulübü tarafından 10 takımın katılımı ile düzenlenen Futbol Turnuvası mükemmel görüntülere sahne oldu.

CUMHURİYETKÖYSPOR'DAN ADINA YAKIŞIR BİR FİNAL ETKİNLİĞİ VAR
03 Ağustos 2024 - 13:18 - Güncelleme: 03 Ağustos 2024 - 13:23
Müthiş bir ilginin olduğu Turnuva Futbol dışında tam bir panayır, şölen havasında anların yaşanmasına da neden olurken final müsabakasında Bozkurtlar takımını normal süresi 4-4 tamamlanan mücadele sonunda geçilen uzatma anlarında 6-5 mağlup eden Cendere takımı şampiyon oldu.

Sahada üst düzey bir futbol centilmence geçerken saha etrafını çevreleyen yerlerde tır kasası ve kamyon kasalarından adeta özel tribünlerin olması dikkatlerden kaçmadı.

Beykoz ilçesinde bir mahallede düzenlenen turnuvada kadın izleyicilerin fazlalığı da bu anlamda bir rekor mu sorusunun sorulmasına da neden oldu.

Sahadaki mücadelenin yanı sıra gelen konuklar için her şey düşünülürken pilav-ayran ve çay ikramları yapıldı. 

Öte yandan çocuklar için kurulan özel alanda şişme oyun alanlarına büyük ilgi vardı. Yine çocuklar için yüz boyama, patlamış mısır ve pamuk şekeri ikramları da özellikle aileleri fazlası ile memnun etti.

Turnuva Finalinde Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Başkan Yardımcıları Taner Aksu ve Bilgehan Murat Miniç'in yanı sıra Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri Uğur Gökdemir, Özgür Özçelik, Serkan Şahin, Sadullah Hasanoğlu, Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, İshaklıspor Asbaşkanı Selim Şimşek,  Çubukluspor Başkanı Coşkun Tosun, Anadoluhisarı İdmanyurduspor Başkanı İlker Güner, Gümüşsuyuspor Onursal Başkanı Şeref Kurtuluş, Akbaba Mahallesi Muhtarı ve Akbabaspor Başkanı Yüksel Kılıç katılıcılar arasında yer aldı.

Zehra Duru Kara anısına düzenlen turnuvada ailesi de katılım sağlayarak çocuklarının adlarını yaşattıkları için Cumhuriyetköy Spor Kulübü Başkanı Ali İhsan Durmuş ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. Kara ailesi şampiyon Cendere takımına da kupalarını verdi.

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler Turnuvanın Şampiyon ve ikincisi olan Cendere ve Bozkurtlar takımlarına özel madalyalarını taktim ederken takımlar ile birlikte güne özel görüntü de verdi.

Turnuva Kupa Merasiminde takımlara ve her mevkide en başarılı futbolculara özel kupa ve plaketler sunulurken turnuvanın gerçekleşmesinde katkıları olan kişi ve kurumlara da ayrıca teşekkür plaketleri sunuldu.

Başkanı olduğu Cumhuriyetköy Spor Kulübü tarafından düzenlenen turnuva ve final günü etkinliklerine katılan köy sakinleri ve misafirlerine teşekkür eden Ali İhsan Durmuş, " Gerçekten de finale yakışır bir organizasyona başarı ile imza atmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Çalışma arkadaşlarım ile çok yoğun bir mesai harcadık. Final maçı da son derece centilmence ve herkesin de ifade ettiği gibi futbol şöleni şeklinde geçti. Ben başta şampiyon Cendere takımı olmak üzere katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. Öte yandan bize bu güzel programda katkıda bulunan sponsorlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bu arada turnuvaya Zehra Duru Kara'nın adını vererek bir vefa örneği de göstermek istedik. Beykoz Belediye Başkanımız Alaattin Köseler başta olmak üzere Başkan Yardımcılarımıza, Meclis Üyelerimize ve spor kulüp temsilcilerimize de en kalbi duygularımızla teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Gecenin finalinde ise tam bir Karadeniz rüzgarı esti. Saha içinde kurulan dev horon halkası eşliğinde Sanatçı Cesi tarafından tam anlamı ile bir müzik ziyafeti sunuldu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum