CHP den Meclis üyeliği aday adaylığına başvuran İbrahim Cem ÖZÇOBAN'a arkadaşları eşlik etti

CHP den Üsküdar belediye meclis üyeliği için başvuran inşaat mühendisi İbrahim Cem ÖZÇOBAN a OCEMUT'tan arkadaşları yalnız bırakmadılar. OCEMUT un çalışmalarını sürdürdüğü Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Projeleri dernek Başkanı Yaşar Kaba da eşlik edenler arasındaydı.

CHP den Meclis üyeliği aday adaylığına başvuran İbrahim Cem ÖZÇOBAN'a arkadaşları eşlik etti
05 Aralık 2023 - 23:14 - Güncelleme: 05 Aralık 2023 - 23:43

İstanbul da  birçok belediyede çeşitli birimlerde uzun yıllar hizmet veren İnşaat Mühendisi İbrahim Cem ÖZÇOBAN "uzun yılların birikimleri yeni kuşaklarla paylaşılmalı uzun yıllar bürokraside görev aldım. birikimlerimi yerelde karar verici olan Belediye meclisin de de değerlendirmek gerektiğini söyleyen Özçoban  05.12.2023. Salı günü saat 14.00 te ilçe başkanlığına giderek resmi başvurusunu yaptı. 
 
İbrahim Cem ÖZÇOBAN
Kişisel Bilgiler:        
Doğum yeri-Tarihi  ; İstanbul-Şişli 31.01.1953  
Eğitim                     :  Lisans (Yıldız Teknik Üniversitesi)
  Meslek                  :   İnşaat Mühendisi
Çalışma Hayatı:    Mezuniyet sonrası  projecilik ve  taahhüt  işleri ile  iştigal ettikten sonra 1985  tarihinde ,Fatih Belediye Başkanlığında ,İmar müdürlüğünde, bölge mühendisliği, İmar Şefi ve Yapı Denetim İskan ve Af Şefi, Park ve Bahçeler Şefi, geçici görevlendirme ile Yakuplu Belde Belediye Başkanlığında kurucu İmar Müdürü ve Sıhhi ve gayri sıhhi  Müesseseler Başkanlığı ,daha sonra Fatih Belediye Başkanlığına  geri dönmem doğrultusunda talep gelmesi  üzerine ,Başkanlık uhdesinde kurulan Etüd ve Projelerden sorumlu Etüd Proje Daire Başkanı olarak; Fatih ilçesi Zeyrek, Fener-Balat ,Tekfur Sarayı  vb.. yaşatma projelerinin hazırlanması esnasında ,sivil toplum kuruluşları ile (Mimarlar odası Galata gurubu, Mimar Sinan Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Teknik Üniversite …) ve  Ardından bu çalışmalar yapılmaya başlandıkça çeşitli uzmanlar mesela, Nur Akın, Şehir Plancısı Güzin Kaya, sosyolog,Prof.Dr. Nilüfer Narlı, Avukat Derviş Parlak. Prof.Dr. İsmet Okyay ,Mimarlar odası Başkan yardımcısı Mimar Yılmaz Kuyumcu da uzman olarak projede çok önemli bir rol oynadı. Eric Huybrechts, Yves Dauge, Minja Yang gibi UNESCO’da ilgili birimlerde çalışan uzmanlar da araştırmalara zaman zaman katıldı. Hazırlanan projelerin Avrupa Parlamentosunda  gündeme alınması ile ilgili çalışmalar…nDaha sonra ;siyaseten yönetim değişikliği dolayısı ile  talep gelmesi üzerine,1999 yılı itibariyle Küçükçekmece Belediye Başkanlığına önce geçici sonra daimi olarak Şube bölge sorumlusu, İmar Şefi, Yapı Kontrol Müdürlüğünde Yapı denetim şefi ve İmar ve Şehircilik Müdürü olarak görev yaptım, Bir dönem,Türk Belediyeler Birliği,İmar ve Şehircilik komisyon üyeliği,Fen İşleri Müdürlüğünde  Kontrol Baş Mühendisliği ,Ayrıca hobi olarak su altı sporu,yamaç paraşütü,Türk Futbol Federasyonunda faal saha komserliği görevi yapmış olup, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı Denetçisi Belgesi sahibiyim.2018 Ocak ayı itibariyle emekli oldum, evli ve 2 kız çocuğu babası olup, CHP Aktif üyesiyim Sodep seminer katılımı ve 1989 yılından beri Üsküdar’da ikamet ediyorum.

 
OĞUZHAN UÇ ÇOK SESLİ ETNİK MÜZİK TOPLULUĞU

 

 


Saint Antoine Konseri

Anadolu Oratoryosu Saint Antoine Kilisesinde 10 Nisan 2022

OCEMUT Projelerinden Anadolu'da Tanrı'ya Yakarış Oratoryosu 8 Nisan 2022 tarihinde, İstanbul'un simge mekanlarından, Beyoğlu Taksim'de bulunan büyük Latin Katolik Kilisesi Saint Antoine'de gösterildi. Yaklaşık 1000 kişilik seyirci grubunun da eşlik ettiği konserde kadim Anadolu coğrafyasının tüm dinlerine ve dillerine değinmeye çalıştık. Türkçe, Rumca, Ermenice, Ladino, İbranice, Keldanice, Süryanice, Arapça ilahileri her zaman olduğu gibi yine otantik çok seslilik dahilinde seyircilerimizle paylaştık.

 


CHP Maltepe AB ve Türkiye Zirvesi

Anadolu Oratoryosu AB ve Türkiye Çalıştayında 5 Mayıs 2022

Maltepe Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı, CHP'nin düzenlediği AB ve Türkiye Zirvesi çalıştayında OCEMUT Anadolu Oratoryosundan kısa bir dinletiyi dünya basını ve tüm dünyadan katılımcılar ile paylaştı

 


OCEMUT'DAN FETİH KONSERİ

Türkan Saylan Kültür Merkezi 29 Mayıs 2022

İstanbul'un fethinin 569. yılına özel olarak Maltepe Belediyesi katkılarıyla Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde İstanbul'un Etnik Dillerinde Etnik İstanbul Şarkılarından oluşan büyük repertuvarı seyircisiyle buluşturdu. İstanbul kültürünü oluşturan dillerin türkü, tango, kanto, halay, kasap havası, ağıt, ninni gibi formlarından oluşan büyük bir seçme bu sefer Maltepe'de sanatseverlere sunuldu.

 


ALL SAİNTS KİLİSESİNDE ANADOLU ORATORYOSU

Moda All Saints Kilisesi 27 Mart 2022

Uzun bir süredir Anadolu Oratoryosu üzerinde çalışan Ocemut, bu projenin ilk konserini Moda All Saints Kilisesinde gerçekleştirdi. İstanbul Sahne ve Perde sanatçıları odası Sn. Terlan Kaya, Gassopder genel başkanı Sn. Yaşar Kaba'nın da katılımcı olduğu konser ilk gösterimde büyük beğeni aldı. Bu konseri gerçekleştirmek için maddi destek veren Arçelik Yönetim grubuna ve Carra Yönetim Kurulu başkanı Sn. Ali Dalga'ya sonsuz teşekkür ediyoruz.

 


OCEMUT VE GAZETECİLER SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ DERNEĞİ

Ocemut çalışmalarını Gassopder'de yürütüyor.

Ocemut yeni dönem çalışmalarını, merkezi İstanbul Üsküdar Doğancılar'da bulunan Gazeteciler Sosyal Sorumluluk Derneğinde yürütüyor. Bu konuda kapıları açan ve sonsuz destek veren Gassopder Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Yaşar Kaba'ya sonsuz teşekkürler ediyoruz.

 


OCEMUT VE OGLİV

Ocemut Ogliv çalışmaları ve Dinletileri devam ediyor

Ocemut Altunizade'de İsmail Zühtü Paşa hamamının yerinde bulunan Ogliv sanat merkezinde hem dinleyicilere keyifli müzik dinletileri sunuyor hem de çalışmalarını gerçekleştiriyor. Ogliv'in kurucu başkanı, Gilan Holding Yönetim kurulunun da başkanı olan Sn. Ferhan Geylan'a desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

 


İstanbul Şarkıları Saint Antoine'de

Saint Antoine Kilisesi 26 Ocak 2020

Ocemut İstanbul'un Etnik Dillerinde Etnik İstanbul Şarkıları projesinin ilk konserini İstanbul Beyoğlu Taksim'de bulunan Saint Antoine Kilisesi'nde gerçekleştirdi. Yaklaşık 750 kişilik bir seyirci grubuna konser veren OCEMUT, büyük beğeni ve takdir topladı.

 


Radyo Gedik Canlı Yayın

Bozcaadamdan Sesler’de Süleyman Güner, bu programda Türk Müziği Solisti, multi enstrümanist ve eğitimci olan Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Uç’u konuk ediyor. Çok sesli etnik müzik türlerinden örnekler veriyor.

 

OCEMUT BİLECİK KONSERİ

Etnoculturel Voices Ansamble ile birlikte Ocemut bu sefer Kürdilihicazkar Faslı ile Bilecik Belediye'sinde konser verdi. Otantik dillerde ve formlarda da eserlerin seslendirildiği projede Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Aziz Ali Elyağutu ile ortak gerçekleştirdiği bu projede Bilecik Ocemut'u çok sevdi. Bizler de Bilecek halkına sonsuz teşekkürler ediyoruz.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum