ÇAVUŞBAŞISPOR TRANSFERİN YILDIZI BENİM DİYOR !

Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil edecek olan Çavuşbaşıspor'da 2024-25 sezonu transfer dönemi dolu dolu geçmekte.

ÇAVUŞBAŞISPOR TRANSFERİN YILDIZI BENİM DİYOR !
11 Temmuz 2024 - 09:04 - Güncelleme: 11 Temmuz 2024 - 09:07
Kırmızı-Beyazlı ekipte son paylaşılan transfer hamlesinde iç transfer görüşmelerinde masaya oturan Gökhan Çay ve Dış Transfer kapsamında ise Cevizli Anadoluspor'dan Fatih Eren Coşkun ile anlaşma sağlandı. 

Sol bek, Sol Stoper ve Orta Sahada görev yapan geçen sezonki şampiyon takım futbolcularından Gökhan Çay ile masaya oturan Transfer Komitesi her konuda anlaşmaya varırken anlaşmanın netleşmesi sonrasında sembolik imza atma anı görüntülere yansıdı.

Beykoz ekibinde günün ikinci görüşmesi Dış Transfer kapsamında gerçekleşirken en son olarak Cevizli Anadoluspor takımında görev yapan orta saha ve kanatlarda oynama özelliğine sahip Fatih Eren Coşkun ile oturulan masadan olumlu ayrılındı. 

2001 Doğumlu olan Fatih Eren Coşkun kariyerinde Sancaktepe FK, Sarıgazispor, Çakmakspor, Sancaktepe Belediye Gençlik ve Cevizli Anadoluspor takımlarında forma giydi.

Yapılan iki görüşmede Kırmızı-Beyazlı ekip Transfer Komitesinden A Takım Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhur Bayram ve Mehmet Şahin hazır bulundular.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum