ÇAVUŞBAŞISPOR KALECİ KÜRŞAT KEREM BAL İLE ANLAŞTI

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerinden Çavuşbaşıspor'da transfer görüşmeleri ara vermeden devam ediyor.

ÇAVUŞBAŞISPOR KALECİ KÜRŞAT KEREM BAL İLE ANLAŞTI
17 Temmuz 2024 - 16:26
Geçen sezon şampiyonluk yaşadığı Kamil Çolak ile yola devam edecek olan Kırmızı-Beyazlı ekip en son olarak Çamlıcaspor Kalesinde görev yapan Kürşat Kerem Bal ile anlaşmaya vardı.

Beykoz ekibi böylece Teknik Kadrodan Transfer Komitesine iletilen bir ismi daha kadroya katmış oldu.

Kulüp Merkezinde yapılan görüşmede Kulüp Başkanı Yaşar Şahin ile Yönetim Kurulu Üyeleri  Cumhur Bayram ve Tahir Akyüz hazır bulundu. Anlaşmanın resmileşmesi sonrasında sembolik imza anı ile güne not düşüldü.

Çavuşbaşı Spor Kulübü Başkanı Yaşar Şahin gelinen son nokta ile ilgili açıklamada bulunurken, " Bilindiği üzer geçen sezon başarı ile ligi tamamlayıp şampiyon olmuştuk. Bu sezon hedefi olan ve TFF Bal Ligine çıkmak isteyen bir takım olarak Teknik Kadromuzun bize ilettiği isimler ile görüşmeler yaptık. Transfer döneminde bu listede adları yazılı isimlerin tamamına yakınını kadroya dahil ettik. Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım, ve sponsorlarımız ile Çavuşbaşıspor Camiasının gururla izleyeceği bir takım yapmakta olduğumuzu söyleyebilirim " dedi.

KÜRŞAT KEREM BAL

1999 Üsküdar doğumlu olan Yetenekli Eldiven Futbola Beylereyispor altyapısında başladı. Ardından sırasıyla Çamlıcaspor, Üsküdar Selamsızspor, Tunusbağı ve bir kez daha Çamlıcapor takım kalesinde görev yaptı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum