ÇAVUŞBAŞISPOR'DA BEŞYÜZEVLER ALARMI VAR

İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Çavuşbaşıspor'da hafta sonun da oynanacak Beşyüzevlerspor müsabakasının hazırlıkları devam etti.

ÇAVUŞBAŞISPOR'DA BEŞYÜZEVLER ALARMI VAR
18 Ekim 2024 - 22:54
Kırmızı-Beyazlı ekipte Takım Antrenörü Kamil Çolak Beşyüzevlerspro maçına galibiyet parolası ile hazırlandıklarını söylerken, " Evimizde aldığımız 3 puanı daha değerli olması için , galibiyet serisi yakalama  çabasında olduğumuz haftada Selamsız maçı bizim için önemi yüksek bir maçtı , hafta içi tamamen +3 puan odaklı hazırlandık. Deplasmanda güzel oyun , iyi bir skor ile galibiyeti +3 puanı kazanan taraf olduk . Oyuncularımız iyi mücadele , iyi oyunla başarılı bir çıkardılar , sakat ve cezalı oyuncularımızın yokluğunu hissettirmediler." diye konuştu.

Açıklamasının ikinci bölümünü hafta sonunda çıkacakları Beşyüzevlerspor maçına ayıran Kamil Çolak şu ifadelere yer verdi ; " İç saha karşılaşmalarımız bizim hedeflerimiz konusunda çok önemli ipuçları veren maçlar. Pazar günü sahamızda oynayacağımız Beşyüzevler spor maçı çalışmalarımız ciddiyetle devam etmekte. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz bu sezon lige istediği gibi başlayamadı, dolayısı ile onlar da bu maça çok önem verecektir. İnşallah alacağımız galibiyetle maç sonunda taraftarlarımız ile güzel bir kutlama yaparız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum