BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER TAM YOL İLERİ !

Beykoz İlçesinin en uzun soluklu Futbol Turnuvası olan ve bu yıl 12.Kez düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 6. Hafta maçları biri dışında tamamlandı.

BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER TAM YOL İLERİ !
04 Ekim 2024 - 17:04
6.Haftanın en önemli maçında ilk iki sırada yer alan Lider Boğazın Yargıçları Masterler Takımı ile ikinci sırada yer alan İstinye Şöhretler takımları karşı karşıya geldi.

Geride kalan 5 haftanın ardından tüm maçlarını galibiyetle kapatan Boğazın Yargıçları Masterler Takımı, İstinye Şöhretler karşısında üstün bir oyun sergilerken sahadan 5-1'lik skorla galip ayrıldı ve en yakın rakibine 6 puan fark attı.

Turnuvada bir başka mücadele ise 3 ve 4.sırada yer alan takımlar Dingilspor ile Göksu Masterler Takımları arasında oynandı. Bu mücadeleden Göksu Masterler Takımı 3-1 galip ayrılıp, Dingilspor ile aynı puana yani 12 puana ulaşmış oldu.

Turnuvada 6.Hafta müsabakaları içinde en gollü geçeni ise Çubuklu Masters ile Beykoz Masterler Takımları arasında oynanırken mücadeleyi Çubuklu Masters 4-3 kazanıp ilk 4 umudunu gruptaki son hafta maçına taşımış oldu. Beykoz Masterler Takımı ise almış olduğu bu mağlubiyet sonrasında ilk 4 umudunu mucizeye bırakmış oldu.

Haftanın kalan son maçı ise Sivası Masterler Takımından gelen talep üzerine ileri tarihe ertelendi. Sivas Masterler-Beykoz Şöhretler müsabakası Komitenin belirleyeceği tarihte oynanacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum