BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER FK ÖZEL BİR BULUŞMAYA İMZA ATTI

Bu sene 11.Kez Düzenlenen Kelle İbrahim Turnuvasında Özel Kupa Kategorisinde Merhum Halil İbrahim Soyer Anma Finalinde şampiyonluk sevinci yaşayan Boğazın Yargıçları Masterler FK Takımı  özel bir yemek programı düzenledi.

BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER FK ÖZEL BİR BULUŞMAYA İMZA ATTI
28 Ekim 2023 - 16:37 - Güncelleme: 28 Ekim 2023 - 17:41
Beykoz Stadındaki programda Turnuvada Forma giyen takım sporcularının yanı sıra Beykoz Tribünlerinden birçok tanınmış renkli simada buluşmada yer alırken Beykoz ana eksenli sohbetler saatler sürdü.

Özel Yemek Programını Organize eden isimlerden de olan Boğazın Yargıçları Masterler FK Takım Kaptanı İbrahim Durmaz, etkinliğe katkıda bulunan başta Takım Başkanı Sedat Kaba ve Atilla Sipahioğlu olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Program sonrasında ER-HA Beykoz'a özel açıklamada bulunan İbrahim Durmaz, " Bizler bilindiği üzere arkadaşlarla birlikte karar alıp bu sezon Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımının maçlarına gitmeyeceğimizi kamuoyuna beyan etmiştik. Kararımızın arkasında duruyoruz. Öte yandan Türk Sporunu Ulu Çınarlarında, Efsanelerinden olan Kulübümüzün içinde bulunduğu durumu üzülerek gözlemlemekteyiz. Bu anlamada Kongre sürecinde tarihi bir anın da kaçtığını maalesef hatırlatmak istedik " diye konuştu.

Durmaz açıklamalarının devamında şu ifadeler yer verdi ;

" Boğazın Yargıçları Masterler FK olarak arkadaşlarımı ile birlikte katılım sağladığımız, yeni oluşturulan takımımız ile ilk kupamızı kazanmanın gururunu da yaşamaktayız. Bunu özel bir etkinlik ile kutlayalım dedik. Atilla Sipahioğlu Abimiz hastane ziyaretinde olduğu için katılım sağlayamadı, selamlarını iletti. Tribünlerden birçok abilerimiz, kardeşlerimiz de katılımı ile Beykoz Stadında özel ama anlamı bir etkinlik yaşadık. Kah üzüldük, kah eski günleri, maçları anıp sevindik. Tribünlerden ayrılama kararı sonrasında uzak kaldığımız birçok Beykoz Sevdalısının buluşması anlamı da taşıyan programımıza gelen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra belli periyotlarda bu tür buluşmalarımız olacak " 

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum