BEYKOZ MASTERLER KUŞADASIN'DA PENALTILARA TAKILDI 4-3

Kuzey Cupp Organizasyonu ile Kuşadası'nda düzenlenen Şampiyonlar Turnuvasında Beykoz Masterler Sk Takımı yarı finalde karşı karşıya geldiği Hendek Masterler Takımı ile karşı karşıya geldi.

BEYKOZ MASTERLER KUŞADASIN'DA PENALTILARA TAKILDI 4-3
02 Haziran 2024 - 22:57
Müsabakanın normal süresi 1-1 beraberlikle tamamlanırken ardından geçilen penaltı atışları sonrasında 4-3’lik seri yakalayan Hendek Masterler Takımı Turnuvanın ilk finalisti oldu.

Saha : Ladonia Hotel Sahası

Beykoz Masterler : Mehmet, Şahin, Ömer, Bora, Turgay, İsmail Aydın, Bülent ( Dk.38 Menderes ), Zafer Avcı, Erdem, Cenk ( Dk.50 Ceyhun (, Sacit

Hendek Masterler : Selim, İsmet, Olcay, Recep ( Dk.44 Tarık ), Erkan, Tayyar, Savaş, Mustafa Levent, Mustafa Yılmaz, İsmail, Hakan

Goller : Dk.3 Hakan, Dk.9 Sacit Savaş

Dk.3 Beykoz Masteler savunması daha maça konsantre olmadan ani gelişen bir atak ile kalesinde golü gördü. Soldan iyi kaçan Hakan, Kendisini karşılayan Kaleci Mehmet’in üzerinden aşırtma bir vuruşla Hendek Masterler Takımını 1-0 öne geçirdi.

Dk.9 Sol taraftan Bülent ile kullanılan serbest atıştan gelen topu Zafer Avcı, Sacit’e aktardı, o da yerden uzak köşeye yaptığı vuruş ile durumu eşitledi 1-1

Dk.17 Beykoz Masterler Takımı ceza alanı içinde Hakan’a yapılan müdahaleye müsabaka hakemi penaltı düdüğü çaldı. Topun başına geçen Savaş auta gönderince Hendek Masterler şansını tepmiş oldu.

Dk.35 Beykoz Masteler Takımı atağında Erdem Yılmaz’ın ilettiği topla buluşan Turgay Durgun’un çaprazdan çektiği sert şutta top uzak köşe yönünden auta çıktı.

Maçın normal süresi 1-1 eşitlik ile tamamlanırken önce ilk 5 penaltı atışı gerçekleşti 3-3 beraberlik çıktı. Ardından seri atışlar başlarken bu bölümde bulduğu tek golün ardından Hendek Masteler Takımı finale adını yazdırdı.


TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ -KUŞADASI )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum