BEYKOZ MASTERLER'DA SEDAT KABA UĞURLU GELDİ

Beykozlu İş İnsanı Sedat Kaba, 2023-24 Sezonunda İstanbul Veteranlar Futbol Ligi  Grubunda mücadele eden Beykoz Masterler Takımı kadrosuna dahil olduktan sonra takım yenilgi yüzü görmezken üst üste yaşadığı galibiyetlere ile şampiyonluk yarışında ben de varım dedi.

BEYKOZ MASTERLER'DA SEDAT KABA UĞURLU GELDİ
30 Kasım 2023 - 06:20 - Güncelleme: 30 Kasım 2023 - 06:30
Beykoz 1908 A.Ş. takımında Asbaşkanlık yapan, ve son yapılan Genel Kurulda Atilla Sipahioğlu'nun listesinde yer alan İş İnsanı Sedat Kaba Geleneksel Kelle İbrahim Futbol Turnuvasında Boğazın Yargıçları Masterler FK takımına hem sponsor hem de kadrodaki futbolculardan biri olmuştu.


Boğazın Yargıçları Masterler FK Takım sonrasında Türkiye'de resmi olarak ilk kurulan Mastelerler-Veteranlar Futbol Kulüplerinden olan ve 10 yıllık süreçte şampiyonluklar yaşayan, dereceler alan Beykoz Masterler Takımı bünyesine dahil olan Sedat Kaba, yaşadığı sakatlık problemi sonrasında çıktığı maçlarda Sarı-Siyahlılara kakı sunmakta.

Sedat Kaba yapmış olduğu açıklamada, " Kadrosunda birçok yetenekli ismin bulunduğu Beykoz Masterler Takımı ile bir şampiyonluk sevinci yaşamak istiyoruz. Kadroda gerçekten de çok değerli isimler var. Ben de takıma dahil olduktan sonra verilen süre dahilinde katkıda bulunma gayretindeyim. Kadroya girdikten sonra geldiğim hiçbir müsabakada yenilgi yüzü görmezken hepsini kazandık. Özellikle son maçımızda hafta sonunda grubumuzun namağlup liderini deplasmanda oynadığımız maçta, müthiş dirençli bir mücadele sonrasında mağlup edip şampiyonluk yarışında biz de varız dedik. Ben bu kulübün Kurucu Başkanı Zafer Baş ve Takım Menajerimiz Hakkı Baş ve Menderes Türkoğlu, Takım Antrenörümüz Aydın Kurçenli olmak üzere tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Takımdaki eksik oyuncuların da dönmesi ile pozitif futbolla şampiyonluk yolunda daha da güçlü, avantajlı yolumuza devam edeceğiz " diye konuştu.


Beykoz Masterler K Başkanı Zafer Baş ise Sedat Kaba'nın bünyelerine dahil olması ile gözle görülür bir başarı serisinin geldiğine vurgu yaparken, " Öncelikle forma sponsoru olan ardından maçlarda forma giymeye başlayıp katkı sunan Beykoz'umuzun değerli iş insanı Sedat Kaba'ya şahsım ve takımım adına teşekkür ediyorum. Oldukça geniş bir kadromuz var ve arkadaşlarımız kadroya dahil olmaya başlaması ile müthiş bir hava yakaladık, liderliğe ortak olduk. Sakatlıklar ve cezalı oyuncularımız nedeniyle eksik kalan kadromuz artık iyiden iyiye oturmaya başladı. Ben önce grup şampiyonluğu ardından İstanbul Şampiyonluğu bekliyorum. Yeter ki her maçımıza tam kadro ile çıkalım" diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum